Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ho ho ho! In deze Edese winkel is het al kerst

Aangeboden door Praxis 30 oktober 2019

December is in zicht en daarmee ook de warmste dagen van het jaar. Een aantal tuincentra heeft al een kerstshow opgesteld en er hangt al sfeerverlichting in het centrum, maar verder zien we nog niet zoveel kerstspullen in Ede. Behalve in deze winkel.

Kun je niet wachten om je helemaal in de kerststemming onder te dompelen? Dan moet je bij Praxis Ede zijn! De kerstafdeling is hier geopend en dat ziet er zo uit:

Foto: Praxis Ede
Foto: Praxis Ede
Foto: Praxis Ede
Foto: Praxis Ede

Kerstbomen

Praxis Ede is helemaal klaar voor de gezelligste tijd van het jaar. We zien heel veel kunstkerstbomen, voor als je geen huiskamer vol uitvallende naalden wilt. Wil je liever wel een echte, ‘levende’ boom? Dan moet je nog héél even wachten, tot 29 november. Dan zijn ze te koop bij Praxis.

Lichtjes en andere decoratie

Verder scoor je bij Praxis ook als je op zoek bent naar kerstlichtjes. Misschien dit jaar eens wat anders dan anders en lichtjes in de vorm van ijsspegels? Of je nou op zoek bent naar slingers, engelenhaar, kerstballen in alle kleuren, een kerstkrans voor aan de voordeur, glinsterende waxinelichthouders of kerstboompjes van hout: Praxis maakt van je huis in een handomdraai een kersthuis.

De kerststijlen van dit jaar zijn klassiek rood met goud, zilver en koper. Voeg daar een aantal naturel accessoires als een jute kussen en houten hangers aan toe voor een warm winterhuis. Nog een knusse mok voor een kop hete thee erbij en jij bent klaar voor de fijnste tijd van het jaar!


Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Gesloten09:00 - 18:00

Lorentzstraat 1, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten
praxis ede winterassortiment

Brrr, winter! Zo helpt Praxis Ede jou de koude maanden door

Sneeuw, regen, wind en kou; de winter is nu echt begonnen. Voor deze donkere maanden moeten we een h...

adv.