Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Extra inruilwaarde, gratis brandstof en meer tijdens The Big Event van Broekhuis Opel

Aangeboden door Broekhuis Opel Ede 6 september 2019

Er is geen betere tijd voor de aanschaf van een nieuwe Opel dan van 9 tot en met 14 september. Dan viert Broekhuis Opel namelijk The Big Event, voor het tweede jaar op rij. Tijdens deze week strooit Opel met veel voordelen en extra inruilwaarde op je huidige auto.

Denk bijvoorbeeld aan €500,- gratis brandstof plus €250,- aan gratis accessoires bij de aanschaf van een nieuwe Opel. Bovenop deze voordelen ontvang je ook nog eens €2.000,- extra inruilwaarde op je huidige auto. Ka-ching!

Alle Opel modellen doen mee

Alle Opel modellen doen mee aan The Big Event. Of je nu voor een Opel Astra kiest, een Insignia of de nieuwe Grandland X. Zelfs de Opel bedrijfswagens doen mee, zelfs met bovenop al het eerdere genoemde voordeel ook nog eens 5 jaar financiering tegen 0% rente. Kijk, dat tikt aan.

120 jaar Opel: extra aanbiedingen

Vanwege het honderdtwintigjarig bestaan van Opel wordt tijdens deze editie extra uitgepakt met de 120 jaar editions. Dit is een nieuwe uitvoering van een aantal Opel modellen die speciale velgen, vloermatten én een bijzondere badge hebben. Daarnaast zijn er verschillende aanbiedingen met het getal 120 in de hoofdrol.

Kom langs!

The Big Event loopt van maandag 9 tot en met zaterdag 14 september. Wil je profiteren van The Big Event voordelen? Loop dan even binnen in de showroom van Broekhuis Opel!


Meer over Broekhuis Opel Ede ontdekken?

Broekhuis Opel Ede autobedrijven

Geopend09:00 - 18:00

Frankeneng 118, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.