Dit nieuwe model van Mazda koop je nu ook in Ede

Aangeboden door Automobielbedrijf G. Braber 12 maart 2019

Toe aan een nieuwe auto? Dan is wat research op z’n plek. Wij kunnen aanraden om langs te gaan bij Autobedrijf Braber in Ede, waar ze vanaf 15 maart de nieuwe Mazda3 in de showroom hebben. Kom langs tijdens het introductieweekend op 15 en 16 maart om deze nieuwe bolide te aanschouwen!

Audiosysteem gratis

De nieuwe Mazda3 staat vanaf 15 maart in de showroom van Autobedrijf Braber in Ede voor prijzen die beginnen bij € 27.160,- voor de versie met benzinemotor. Bij de lancering van het nieuwe model heeft Mazda een bijzonder scherp introductieaanbod bij de toch al standaard rijk uitgeruste auto: een gratis Bose Audio Systeem!

auto braber mazda ede

Eén en al schoonheid

Met dit nieuwe model zet het automerk een volgende stap in hun veelgeprezen KODO-design. De nieuwe Mazda3 is één en al schoonheid. “De nieuwe Mazda3 is een combinatie van prachtig design, revolutionaire techniek en puur vakmanschap”, vertelt Marcel Willemsen, verkoopadviseur van Autobedrijf Braber. “Hij heeft alle verwachtingen overtroffen, zelfs die van onszelf. Van de grille tot de achterlichten is de hele auto ontworpen volgens het zogeheten KODO-design van Mazda. Dat je zie terug in de hele auto. Het is werkelijk schoonheid op zijn puurst”.

Gezonder rijden

De nieuwe Mazda3 is gemaakt rondom de bestuurder heen. De zithouding is zo ontworpen dat de stoelen comfortabeler, stabieler en zelfs gezonder zitten. Door een ergonomische, natuurlijke houding kan de bestuurder natuurlijker anticiperen op gebeurtenissen tijdens het rijden en worden hoofdbewegingen verminderd. Ongeacht de rijstijl -sportief of ontspannen- de rijder van een Mazda3 komt beter uitgerust aan op de bestemming.

auto braber mazda ede

Informatie op de voorruit

Elk detail klopt bij deze nieuwe Mazda. De nieuwe Mazda3 is standaard voorzien van het innovatieve Active Driving Display. Deze speciale techniek projecteert alle belangrijke rij-informatie op de voorruit, zodat de ogen op de weg gericht blijven en de bestuurder tegelijkertijd de snelheid in de gaten kan houden. Maar ook de navigatie en de informatie van veiligheidssystemen zoals Lane Keep Assist, het dodehoek detectie systeem (BSM) en de verkeersbordherkenning.

Benzine en diesel

De nieuwe Mazda3 is naast de al genoemde zuinige benzinemotor ook leverbaar met de efficiënte 1.8 Skyactiv-D 116 dieselmotor en later dit jaar de revolutionaire 2.0 liter Skyactiv-X benzinemotor, die de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor combineert.

Met een instapprijs van € 27.160,- is ook de prijs van deze nieuwe Mazda3 één en al schoonheid. De auto is verkrijgbaar als elegante Sedan en sportieve Hatchback en is direct leverbaar en te ervaren. De Skyactiv-X benzinemotor met 181 pk wordt voor het einde van dit jaar verwacht.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Automobielbedrijf G. Braber. Meer over Automobielbedrijf G. Braber ontdekken?

Automobielbedrijf G. Braber autobedrijven

Vandaag gesloten

Dwarsweg 20, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.