Dit is de beste gezinsauto van 2019 en je koopt hem hier in Ede

Aangeboden door Broekhuis Opel Ede 15 april 2019

Kleintje op komst? Dan ga je toch iets anders nadenken over zaken als veiligheid en ruimte. Straks met een baby erbij is het goed om voorbereid te zijn, en dat geldt ook voor je vervoer! Daarom schakelen veel mensen over op een gezinsauto wanneer er een kindje op komst is. De Opel Crossland X is dit jaar verkozen tot de beste gezinsauto, en bij Broekhuis Ede koop je deze mooie bolide voor wel heel scherpe tarieven. 

Opel Crossland X

De Opel Crossland X werd begin 2017 gepresenteerd als de nieuwe compacte crossover. De auto staat met name bekend om de gebruiksvriendelijkheid en het keurige prijskaartje. Er zijn verschillende modellen van de Crossland X en het loont wel om goed op onderzoek uit te gaan zodat je precies het model kiest dat bij je past. Daarbij kan Broekhuis Ede je helpen.

gezinsauto van het jaar broekhuis ede
fotocredit: Broekhuis

Ruimte en veiligheid

Je voelt je gelijk thuis in deze Opel. Alle bedieningsknoppen zitten op de juiste plek, de meters zijn goed leesbaar en je kunt het grote scherm in het dashboard gemakkelijk bedienen. Ook fijn, met het zicht op kids in de auto: er is voldoende bergruimte voor spullen en zowel voor- als achterin is er een hoop beenruimte. Zelfs met 1,90 meter zit je achterin ook ruim. De Opel Crossland heeft parkeerhulp, dode-hoek-assistent, ergonomische voorstoelen en een verschuifbare achterbank. Kortom: ideaal voor een gezinstripje.

Kortingen en financiering

De Opel Crossland X kun je gelukkig ook in Ede kopen, en wel bij Broekhuis Opel Ede. Daar krijg je bij de aankoop van een Crossland 1000,- euro verjaardagkorting en is de meerprijs van een automaat geen 2000,- euro maar 120,- euro. Ook biedt Broekhuis deze gezinsauto van 2019 aan met scherpe private lease tarieven (339,- euro) of financieringsmogelijkheden vanaf 4,99%.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Broekhuis en misschien zelfs een testritje maken? Kijk dan hier voor meer info!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Broekhuis Opel Ede. Meer over Broekhuis Opel Ede ontdekken?

Broekhuis Opel Ede autobedrijven

Nu gesloten09:00 - 18:00

Frankeneng 118, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.