Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze markten zijn de komende maanden in Ede

Door Hanneke van Olst 13 november 2019

Jullie zijn dol op rommelmarkten, braderieën, markten en fairs en wij eigenlijk ook wel. Daarom hebben we wat leuke Edese rommelmarkten in de komende maanden op een rij gezet. Zijn we een markten in Ede vergeten? Stuur ons een berichtje

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Dickens Fair

Dickens Fair Bennekom
Foto: Stichting Organisatie Dickens Fair

Reis terug in de tijd op vrijdag 13 en zaterdag 14 december in Bennekom. Hier staat de Dickens Fair op het programma. De sfeer is reuze gezellig en natuurlijk lopen er heel wat figuren door het dorp die zo uit A Christmas Carol van Charles Dickens kunnen komen. Spot jij Scrooge? Vrijdag vanaf 14.00 uur en zaterdag vanaf 17.00 uur. Op zaterdag tijdens de Dickens Fair is ook een Santa Run.

Lunteren in kerstsfeer

Kerstmarkt
Foto: indebuurt

Het centrum van Lunteren is op zaterdag 14 december het decor voor een gezellige kerstmarkt. De markt begint om 12.00 uur. Uiteraard is er koek en zopie en muziek aanwezig. Bovendien zullen diverse koren hun keeltjes smeren! De vrijdag ervoor, 13 december, kun je al kennismaken met Lunteren in Kerstsfeer tijdens een proeverij met glühwein en warme chocomel vanaf 17.00 uur. Meer daarover lees je hier.

Kerst rond de Koepel in Lunteren

Vuurkorven, een tent met koek en zopie en een kraampje met lampionnen. En natuurlijk een aantal koren. Kerst rond De Koepel in Lunteren is dit jaar op zaterdag 14 december, natuurlijk rondom de Lunterse Koepel. Een met kaarslicht verlicht pad brengt je bij de Koepel.

Kerstmarkt bij de Hoge Veluwe

Merry Xmas
Foto: Unsplash

Tussen de (hopelijk besneeuwde) bomen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat op zaterdag 7 december en zondag 8 december een knusse kerstmarkt opgetuigd. Geniet van streekproducten, brocante, cadeautjes en natuurlijk muziekoptredens. Tussen 11.00 uur en 16.00 uur moet je op het Marchantplein zijn. De entree is gratis, al betaal je wel entree voor het park zelf. Extra leuk: je mag ook je eigen den omzagen voor de kerstboom.

Wintermarkt op de Proosdij

Met veel plezier zijn we bezig met de voorbereidingen voor onze Wintermarkt! Save the Date! ❄️❄️❄️

Posted by Publieksboerderij de Proosdij on Saturday, November 2, 2019

Zorg dat je woensdag 11 december op de Proosdijboerderij bent, want van 15.00 tot 20.00 uur staat er een gezellige wintermarkt klaar met diverse kraampjes, lekkernijen, muziek, mooie producten, erwtensoep, marshmallows roosteren en nog veel meer winters.

Ederveense dag winter editie

Kerstmarkt
Foto: indebuurt

Op het Marktplein in hartje Ederveen vind je op vrijdag 13 december van 16.00 uur tot 21.00 uur een gezellige kerstmarkt. Net zo gezellig als de Eereveense dag, maar dan met winterdecoratie! Ook Vuur en Rook is aanwezig met zelfgemaakte hapjes. Zij zullen ook demo’s geven. De kleintjes kunnen speculaaspoppen versieren of een ritje in de arrenslee maken.

Winterfair Enjoy in Harskamp

Winterfair Enjoy
Foto: Facebook Winterfair Enjoy

Voor het vijfde jaar op rij, op zaterdag 30 november, staat er weer een mooie winterfair op het programma in Harskamp, van 15.00 tot 21.00 uur. Waar je moet zijn? Op het parkeerterrein van het museum in Harskamp. Gezellige muziek, springkussens, diverse kramen en natuurlijk eten en drinken kun je verwachten.

Winterfair Petrakerk

Foto: Facebook Winterfair Petrakerk

Rondom de Petrakerk (aan de weg richting Lunteren) is op vrijdag 22 november een gezellige winterfair van 15.30 tot 21.30 uur.

Weekmarkten:

Foto: indebuurt Ede
  • Ede Centrum (Marktplein) – Maandag 08.00 – 13.00 uur en zaterdag 08.00 – 17.00 uur
  • Bennekom (Marktplein) – Vrijdag 08.00 – 13.00 uur
  • Ede Stadspoort (Parkeerplaats Albert Heijn) – Donderdag 08.00 – 13.00 uur
  • Ederveen (Schras) – Vrijdag 07.00 – 12.30 uur
  • Wekerom (Edeseweg) – Woensdag 08.30 – 12.30 uur

Lees ook:

Kringloop

11 x ga schatzoeken bij deze kringloopwinkels in Ede🔎

Ben jij zo iemand die het liefst niet zijn hele interieur inslaat bij de IKEA maar juist authentieke...
Kleding aan rek

Dit zijn de tweedehands kledingwinkels van Ede

Op zoek naar vintage pareltjes of wil je gewoon niet teveel uitgeven aan je kleding? Ga dan eens op ...
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.