Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Brrr, winter! Zo helpt Praxis Ede jou de koude maanden door

Aangeboden door Praxis 8 februari 2019

Sneeuw, regen, wind en kou; de winter is nu echt begonnen. Voor deze donkere maanden moeten we een hoop maatregelen nemen in en rondom huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘ijsvrij’ houden van je auto maar ook bijvoorbeeld strooien? Gelukkig is daar Praxis Ede, die een heel winterassortiment klaar hebben staan om jou te helpen. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de auto

praxis ede winterassortiment
fotocredit: Praxis Ede

Je auto heeft het zwaar te verduren in de wintermaanden. Daarom laten de meeste mensen speciale winterbanden onder hun auto monteren, maar dat is lang niet altijd voldoende! Bij Praxis Ede kun je bijvoorbeeld terecht voor ruitenontdooier, een degelijke krabber en antivries. Zo zorg je ervoor dat jij niet telkens te laat bent op werk door de winter.

Voor de stoep

praxis ede winterassortiment
fotocredit: Praxis Ede

Strooiwagens doen veel zwaar werk maar zoals we allemaal wel weten wordt er niet overal gestrooid. Daarom is het verstandig altijd zelf wat strooizout in huis te hebben, voor als het stoepje wel erg glad is geworden.

Sleetje rijden

praxis ede winterassortiment
fotocredit: Praxis Ede

Laten we vooral niet vergeten dat de winter ook heel leuk is! Heb je nog geen goede slee in huis? Ook daarvoor kun je bij Praxis Ede terecht. Laat de sneeuwpret maar beginnen!

Voor in de haard

praxis ede winterassortiment
fotocredit: Praxis Ede

Niks gezelliger op een donkere winterdag dan een vuurtje stoken in de open haard. Daarvoor moet je natuurlijk wel goed hout in huis hebben! Bij Praxis kun je al vanaf een paar tientjes haardhout kopen.

Nog veel meer

praxis ede
fotocredit: Praxis Ede

Wil jij je nog beter voorbereiden op de winter in eigen land of bijvoorbeeld op vakantie? Wandel dan eens Praxis Ede binnen en bekijk het complete winterassortiment!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Praxis. Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Lorentzstraat 1, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.