Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x dit is waarom je al je feestdagenchocolade bij Melk & Puur moet kopen

Aangeboden door Melk & Puur 12 november 2019

Met de feestdagen in zicht, is het tijd voor chocolade. Heel. Veel. Chocolade. En wat is er dan fijner dan je vrienden en familie verwennen met écht lekkere chocolade? Wij hebben wel een tip waar je die overheerlijke chocolade vindt: bij Melk & Puur aan de Grotestraat. Om deze redenen:

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De kwaliteit is top

Foto: Melk&Puur
Fotocredits: Melk&Puur
Foto: indebuurt Ede

Het verschil tussen een chocoladeletter van de supermarkt en van de chocoladewinkel proef je zeker. “De kwaliteit van de chocolade is ronduit magnifiek”, vertelt eigenaresse Elma van Melk & Puur met een big smile. “Naast het vaste assortiment van La Boheme en Zingg ligt er nu herfstchocolade en chocoladeletters. De heerlijke kerstkransjes zijn ook al besteld.” Naast chocoladeletters en bonbonnetjes zijn er ook chocolaatjes in de vorm van een rode pump, herenschoen, klomp en nog veel meer. Leuk voor een persoonlijk cadeautje.

Eerlijke chocolade

Foto: indebuurt Ede

Nog een plus: alles wat bij Melk & Puur ligt, is gemaakt van eerlijke en goede grondstoffen. Dat betekent dat de cacaoboeren eerlijk worden betaald voor hun product. Eerlijk en lekker genieten dus.

Niet duur

Foto: indebuurt Ede

Chocolade van de bonbonnerie duur? Nee hoor! Vanaf 1 euro koop je al een chocolade Sint of Piet. Er is veel lekkers in allerlei prijsklasses, legt Elma uit. “Zin in één bonbonnetje, dat kan toch? Nog even en dan is de kerstchocolade er weer. Of er nu één of twintig mee worden genomen, geen enkel probleem.”

Mooie cadeauverpakking

Op de achtergrond de cadeaudoosjes. Foto: indebuurt Ede

Maak er meteen een compleet cadeaupakket van. Er staan kant-en-klare pakketten klaar bij Melk & Puur, maar je kunt ook zelf iets samenstellen. Zelf een cadeautje meenemen dat in het pakket moet, kan natuurlijk ook. Je krijgt alles in een mooie cadeaudoosje. In het kader van duurzaamheid liever je eigen verpakking meenemen? Geen probleem!

Naast chocolade meer lekkernijen

Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede
Foto: indebuurt Ede

Als banketbakker zorgt Elma ervoor dat er naast chocolade nog veel meer te snoepen valt. Allemaal producten die ze zelf maakt, zoals jam, brownies en boterkoek, aangevuld met pindakaas van De Pindakaaswinkel (zonder palmolie), heerlijke Italiaanse noga, losse thee Pineut en meer. Leuk om los te kopen, maar ook voor in het cadeaupakket.

Persoonlijke aandacht

Foto: indebuurt Ede

Er is in de winkel altijd persoonlijke aandacht voor elke klant. Elma: “Even rondkijken en (nog) niet kunnen kiezen, geen enkel probleem. Er is ook zoveel te zien.” Je kunt even gaan zitten en rustig een kopje koffie of thee te drinken. Niet met een koekje, maar met een lekkere bonbon erbij.

Perfecte plek na de Sinterklaasintocht

Foto: Melk&Puur

Warm na de grote intocht van Sint op zaterdag 16 november even op bij Melk&Puur. Voor maar 1 euro koop je een beker warme chocolademelk met een speculaasje erbij!


Meer over Melk & Puur ontdekken?

Melk & Puur snoepwinkels

Vandaag gesloten

Grotestraat 103, Ede

Bekijk meer:snoepwinkels
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.