Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x kom de herfst goed door met deze handige tips van Praxis

Aangeboden door Praxis 8 oktober 2020

De bladeren kleuren prachtig rood en geel, de R zit weer in de maand en het begint toch best koud te worden. Kortom: het is herfst! Was jij er nog niet helemaal op voorbereid dit jaar, omdat het voor je gevoel gisteren nog zomer was? Geen nood, met deze handige tips van Praxis maak jij huis en tuin helemaal herfstproof. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Weg met die lastige blaadjes

tips van praxis ede

Prachtig hoor, die herfst. Maar een hele tuin vol dikke lagen bladeren is niet optimaal. Want wist je dat het niet goed is voor je gazon om er een heel seizoen zo’n bladerdek op te laten liggen? Gelukkig kun je ze snel en veilig verwijderen, bijvoorbeeld met een bladblazer. Praxis heeft een ruim assortiment aan bladblazers én zuigers waarmee je de tuin in de kortste keren bladvrij hebt gemaakt.

Al die bladeren die je verzamelt mogen trouwens gewoon in de GFT-bak. Je kunt ze ook bij een afvalbrengstation inleveren.

Plant nu alvast je bloembollen!

tips van praxis ede

Elk jaar weer ben je er te laat bij met planten. Het voorjaar ziet jouw tuin er maar kaal uit. Herkenbaar? Dit jaar ga je daar verandering in brengen dankzij handige tips van Praxis. Want als je NU je bloembollen al plant, dan ben je in het voorjaar verzekerd van een fleurige, prachtige tuin vol bloemen. Dan hoef je straks niets meer te doen!

Vergeet je haardhout niet

tips van praxis ede

Nu het kouder wordt, het is ook het perfecte moment om je haardhout aan te vullen. Hoe kouder het wordt, hoe zeldzamer dat haardhout want je bent natuurlijk niet de enige die het nodig heeft. Geen zorgen, want het is nog in overvloed bij Praxis in Ede. Kun je eens goed inslaan!

Verwarm je thuiskantoor de hele winter lang

tips van praxis ede

Ben jij ook zoveel thuis aan het werken de laatste tijd? Het ziet er naar uit dat veel van ons nog wel een tijdje vast zitten in ons thuiskantoor. Geen probleem natuurlijk, tenzij het daar natuurlijk hartstikke koud is. Werk jij in een slecht verwarmde ruimte? Dan heeft Praxis een ruim assortiment aan elektrische bijverwarming. Met zo’n extra kacheltje bij je voeten kun je het hele jaar door thuiswerken zonder koude tenen.

Verleng je Indian Summer met heaters

tips van praxis ede

Goed, het begint inderdaad best koud te worden. Maar wij Nederlanders zitten al met één zonnestraaltje op het terras! Aan het einde van de zomer zitten we dan ook zo lang mogelijk nog buiten. Wil jij ook nog héél eventjes genieten van je prachtige tuin? Met terrasheaters van Praxis kun je die Indian Summer prima nog een stukje verlengen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Praxis. Meer over Praxis ontdekken?

Praxis bouwmarkten

Geopend09:00 - 21:00

Lorentzstraat 1, Ede

Bekijk meer:bouwmarkten
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.