Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verduurzamen wordt ons steeds makkelijker gemaakt, ook in Ede

Aangeboden door De Hypotheker 22 november 2020

Dat we met zijn allen iets moeten doen aan het klimaatprobleem is een feit. Waarom nog niet iedereen er iets aan doet? Omdat de mogelijkheden niet duidelijk zijn of de prijzen te hoog. Dat is geen excuus meer, vanaf nu is het ook in Ede gemakkelijk en betaalbaar om aanpassingen aan je woning te laten doen.

Het verduurzamen van je woning is een veelbesproken onderwerp in Ede. “Dit merken wij aan het toenemende aantal klanten dat bij ons langskomt met vragen over duurzame investeringen in bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp”, vertelt Arnold Swart, mede-eigenaar van De Hypotheker Ede. Arnold en zijn collega’s helpen je graag bij de mogelijkheden in het financieren vanuit een hypotheek. “Bij dit soort vraagstukken komen ook technische aspecten om het hoekje kijken. Maar zodra het technisch wordt kunnen wij de klant niet verder helpen.”

Geen technische vraag te gek

Voor Alles op Groen, hét Edese onafhankelijke adviescentrum voor duurzaamheid, is geen technische vraag te gek. Zij willen verduurzaming voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken. Mede-eigenaar Wilco van der Kaaij: “Technische verhalen op een eenvoudige manier vertellen, dat is onze kracht. Duurzamere keuzes maken is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt én het levert je ook nog eens geld op.”

Financieren via je hypotheek

Daarom is de Hypotheker Ede een samenwerking aangegaan met Alles op Groen. Doordat een specialist op het gebied van hypotheken en een specialist op het gebied van verduurzaming samenwerken, ontstaan interessante oplossingen. “Nu kunnen we mogelijkheden bieden om verduurzaming te financieren via je hypotheek. We vullen elkaar perfect aan en hierdoor wordt het voor Edenaren nog eenvoudiger om te verduurzamen!”

Gratis adviesgesprek

Als jij wilt weten wat de opties zijn voor jouw situatie, kunt je een gratis adviesgesprek aanvragen bij de Hypotheker. “Tijdens dit gesprek kijk je samen met een adviseur naar de mogelijkheden op en rond je woning. Of de beste oplossing voor de woning die je wilt aankopen, we geven antwoord op al je vragen. Dankzij slimme software kunnen we zelfs alvast berekenen hoeveel groene stroom je zonnepanelen naar verwachting gaan opwekken. Zodat je weet wat de investering in groene stroom kost en wat het oplevert”, aldus Arnold.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Hypotheker. Meer over De Hypotheker ontdekken?

De Hypotheker

Gesloten09:00 - 21:00

Telefoonweg 120, Ede

adv.