Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen voor een nieuw interieur? Deze items zijn nú in de sale!

Aangeboden door Soof Meubels 5 juni 2020

Mooie spullen in huis, dat wil iedereen. Maar we betalen liever niet de hoofdprijs. En eerlijk is eerlijk; interieur shoppen is leuk, maar het prijskaartje laat de lol vaak snel vergaan. Ga daarom eens shoppen in de sale bij Soof, dan blijft de glimlach wel op je snoet. Er zijn heel veel artikelen afgeprijsd bij Soof, maar wij hebben de zeven items met het grootste voordeel op een rijtje gezet.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Ruime bank van Baan meubelen met meer dan €1500 korting

“Het merk Baan probeert banken te maken die je levenskwaliteit verhogen. Een bank die jarenlang ontspanning en inspiratie biedt. Deze bank kostte €3.516 en gaat nu weg voor maar €1.995”, zegt Jenneke van Soof. Ze heeft er nog maar één staan, dus wees er snel bij.

Keuze uit verschillende vloerkleden voor €350

Op zoek naar een nieuw vloerkleed? Soof heeft verschillende soorten in de sale voor slechts €350,-. “Een vloerkleed kan veel verandering aanbrengen in je huiskamer. Het brengt een ruimte warmte en sfeer, maar het kan ook zorgen voor een optisch ruimere woonkamer.” De vloerkleden bij Soof zijn van het merk Brinker Carpets en verkrijgbaar in afmetingen van circa 170 x 230 en circa 200 x 300.

Massief eiken eettafels voor de helft van het geld        

“Daarnaast heb ik ook nog een paar massief eiken eettafels in de sale”, vertelt Jenneke. “Er is keuze uit verschillende modellen. De tafel op de afbeelding hierboven heeft een zwart metalen onderstel en een afmeting van 240 x 100. Deze tafels kostte €2.075,- en gaan nu weg voor maar €1.000,-. Dus dat is méér dan de helft korting!

Ruime keuze uit eetkamerstoelen

“Zoek je ook nog stoelen om lekker te kunnen zitten aan je eettafel? Soof heeft een ruime keuze aan eetkamerstoelen in de sale. Op bovenstaande foto staan twee sets afgebeeld; een blauwe set van vier stuks en een lichtblauw-/grijze set van zes stuks. De blauwe set van vier van bedroeg €1.676,- en gaat nu weg voor € 995,-. De lichtere set van zes stoelen bedroeg € 3.174,- en is nu in onze winkel verkrijgbaar voor € 1.995,-.” 

Moderne kasten met bijpassende tafels

Het vinden van ene kast met bijpassende salontafel en sidetable kan een behoorlijke opgave zijn. Mocht je ernaar zoeken, bij Soof staat het in de winkel: “Ze zijn gemaakt van massief eiken, in kleur wenge”, vertelt Jenneke. De afmetingen van de hoge kasten is; 72 (b) x 217 (h) x 45 (d) en de oorspronkelijke prijs lag op €1.735,- per stuk. Nu verkrijgbaar bij Soof voor €995,- per stuk.

(Relax)fauteuils

“Tot slot heb ik deze relaxfauteuil in het zwart nog staan. Deze gaat weg inclusief accu en kost géén € 2.198,- maar slechts € 1.530,-.” Natuurlijk heeft Soof nog veel meer in de sale! Bekijk het online of bezoek de winkel.

Op = Op

“Deze items zijn in de sale tot 11 juni, daarna is het echt over”, aldus Jenneke. Omdat het pand naast Soof leeg stond had ze extra ingekocht, dit kon ze tijdelijk kwijt in het pand naast Soof.

“Omdat het de allerlaatste kans is en omdat je het meubilair zelf op moet komen halen, kunnen wij het zo voordelig aanbieden. Uiteraard willen we best komen bezorgen, maar daarvoor worden dan wel kosten in rekening gebracht.”

Online of in de winkel

Je vindt alle sale items op www.showroomdeal.nl. Liever even lekker rondneuzen? Kom langs aan de Telefoonweg 131 in Ede. Op maandag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur én dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Soof Meubels. Meer over Soof Meubels ontdekken?

Soof Meubels woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Telefoonweg 137, Ede

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.