Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restobar Catcher kijkt vooruit: ‘Nu een cadeaubon en straks samen proosten op ons jubileum!’

Aangeboden door Restobar Catcher 10 april 2020

“Ik weet niet of we open zijn met ons jubileum”, zegt eigenaar Remco Slijkhuis van Restobar Catcher. “Maar ik ga hiervoor vechten! Want ik wil de mensen iets geven om naar uit te kijken en meegeven dat we nooit moeten opgeven. We moeten geloof houden en mooie momenten koesteren. Nu thuis en straks hopelijk in alle gezondheid op ons terras in de volle zon, of lekker onder de boom.”

Restobar Catcher kwam ons een jaar geleden vergezellen in Ede, gevestigd in een historisch pand aan het Doelenplein. Met kun komst was er weer een restaurant met lekker veel vis op de kaart! Ook als vlees- of groenteliefhebber kwam je niets tekort. “Een half jaar later moet je noodgedwongen je deur sluiten, wie had dat verwacht?”, zegt Remco vertwijfeld. Vervolgens zegt hij positief ingesteld: “We hebben hier geen invloed op, we kunnen alleen afwachten. Ik gebruik deze tijd om nieuwe smaken te ontdekken en na te denken over toffe evenementen.” 

Nét open

“Zeven september 2019, om precies te zijn, toen gingen we open. We waren zelfs al aan het bedenken hoe we ons jubileum zouden gaan vieren”, vertelt Remco aan de telefoon. Ze hadden in gedachten om de favoriete gerechtjes van het afgelopen jaar terug te laten komen in één kaart. “Er waren al gasten die hun favoriet hadden doorgegeven; de krabsalade en zeebaars moesten écht terugkomen.”

‘We waren zelfs al aan het bedenken hoe we ons jubileum zouden gaan vieren’

Remco heeft ook wel een vermoeden waarom dit zo goed in de smaak viel bij zijn gasten. “Wij proberen zo puur mogelijk te koken, hierbij proberen wij de échte smaken van een product zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Bij die krabsalade bijvoorbeeld; daarbij hebben we ieder deel van de krab gebruikt. Van de schalen en scharen hebben we een olie onttrokken, en die olie zit weer verwerkt door de salade”, legt hij uit.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen>

Die beelden hierboven zorgen er toch voor dat je spontaan trek krijgt?

Zomerplannen

“We wilden verschillende plekken creëren op ons terras: plekken in de zon, verhoogde plekken en plekken uit de zon. Zodat gasten lekker kunnen vertoeven met een briesje onder de boom of uit de wind in de zon. Er stond ook een festival op de planning, in samenwerking met onze leveranciers Swinckels en La Trappe. Met lekker veel verschillende biertjes, verrassende hapjes en live muziek”, vertelt Remco. Het pleintje dat voor Restobar Catcher ligt, leent zich hier perfect voor. “Maar dit schuiven we gewoon vooruit, ik hoop dat we dit tegen die tijd kunnen combineren met ons jubileum.”

De cadeaubon

Nu een cadeaubon, straks samen proosten want dan hebben we veel te vieren; dat is de boodschap van Restobar Catcher. “Het zou natuurlijk mooi zijn als mensen ons daarmee willen ondersteunen. Die cadeaubon geeft zowel ons, als de gast wat om naar uit te kijken: een verjaardagsborrel met vrienden, ladies night, een high wine, noem maar op.”

Tekst gaat verder onder de foto>

We missen jullie

Remco is dankbaar voor alle mooie momenten uit het afgelopen jaar. “Ik denk graag terug aan Valentijnsdag, dat was zo’n fijne dag! We zaten een dag van tevoren bomvol en we kregen veel lovende reacties van verliefde stelletjes; ze stonden weer helemaal in vuur en vlam.

“Wat ik ook koester zijn de gasten die ik herhaaldelijk terug zag komen. Sommige gezichten begon ik te herkennen. Dat is leuk! Want dan kun je iets persoonlijks of extra’s aanbieden omdat je weet wat iemand lekker vindt, daar haal ik ik als chef veel plezier uit.” Vervolgens grapt Remco erachteraan: “In mijn eigen keukentje koken voor mijn eigen liefde, na een dag schoolmeester te hebben gespeeld is ook leuk, maar ik weet al lang wat mijn vrouw lekker vindt.”

Heb jij nog een herinnering aan jouw moment bij Restobar Catcher?

Klik op onderstaande Facebookpost en deel jouw foto!

Volle kracht vooruit

Remco en zijn team staan te popelen om weer te mogen openen. “Ik weet zeker dat mijn hele keukenteam een week van tevoren al in de keuken staat, uit enthousiasme en om met een knaller van een kaart weer te mogen openen natuurlijk!”

Het filmpje hieronder geeft een mooie sfeerimpressie van Restobar Catcher, kom jij genieten als we weer mogen?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restobar Catcher. Meer over Restobar Catcher ontdekken?

Restobar Catcher restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 22:30

Achterdoelen 11, Ede

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees ook:

Koop een cadeaubon

Restobar Catcher #helpdehoreca cadeaubonnen actie

Door de sluiting van de horeca zit Restobar Catcher tijdelijk zonder inkomsten. Help hen door een wa...

7 x waarom je echt een keer bij Restobar Catcher moet gaan eten

Een nieuwe vis aan de haak in Ede! Restobar Catcher is een nieuwe Edese hotspot met lekker veel vis ...

adv.