Op zoek naar werk? ’t Zusje Ede gaat bijna open en zoekt personeel!

Aangeboden door ’t Zusje Ede 20 maart 2019

Koks, medewerkers in de bediening, runners, helden voor in de spoelkeuken; ’t Zusje Ede zoekt het allemaal! Nog een aantal weken en dan gaat het razend populaire tapasrestaurant open in onze stad, maar eerst hebben ze nog een paar knallers van medewerkers nodig. Ben jij die held die ze zoeken? Lees hier waarom werken bij ’t Zusje een feestje is!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Je komt in een supergezellig team

Bij ’t Zusje wordt hard gewerkt, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid met je collega’s. Want hard werken betekent hard spelen! Er is genoeg aandacht voor de medewerkers, ook ná werktijd met bijvoorbeeld een gezellige borrel.

Je werkt aan een tof horecaconcept

’t Zusje Ede is misschien nieuw, maar er zijn al een heleboel andere Zusjes over het land verspreid. Het is een supersuccesvol en populair horecaconcept (en staat dus ook nog mooi op je CV!)

Er zijn volop functies beschikbaar

Ben jij echt zo’n topper in de bediening, of toch meer een mooimaker in de keuken? Ben je die superkok die ze zoeken, of sta jij liever in de spoelkeuken? Het mooie van ’t Zusje in Ede is dat het restaurant gloedjenieuw is en er dus allerlei verschillende functies beschikbaar zijn. Er zit dus vast wel iets tussen voor jou!

Ervaring is geen must

Natuurlijk is het fijn als je een beetje ervaring hebt in de horeca, maar het is geen verplichting bij ’t Zusje. Wat nog veel belangrijker is: de juiste motivatie! Een beetje feeling met het vak helpt ook al.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij meer weten over werken bij ’t Zusje Ede, of wil je gelijk solliciteren op één van de toffe functies? Kijk dan op de website van ’t Zusje of bekijk de vacatures hieronder:

't Zusje

Medewerker bediening

't Zusje Ede zoekt een Sfeermaker! Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het ...

Basis kok/zelfstandig werkend kok

't Zusje zoekt een Smaakmaker! Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het lief...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Zusje Ede. Meer over ’t Zusje Ede ontdekken?

’t Zusje Ede tapas restaurants

Nu gesloten17:30 - 22:30

Nieuwe stationsstraat 13A, Ede

Bekijk meer:tapas restaurants
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.