Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen Open Dagen door corona? Bij deze mbo-scholen kun je online een kijkje nemen!

Aangeboden door Onze partners 14 april 2020

Een nieuwe school uitkiezen is nog lastiger nu je ineens geen open dagen meer kunt bezoeken. Hoe moet je dan een keuze maken? Als ouder wil je het beste voor je kind. Jouw puber wil dat dit de tofste school is, met de leukste leraren, vakken en roosters. Het Dulon College en Technova College hebben hier iets op bedacht; een online open dag! Op dinsdag 21 april kun je om 15.00 uur verschillende presentaties van vakdocenten volgen en via een handige chatfunctie kun je direct je vragen stellen.

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

“Het is al zo spannend om een nieuwe school uit te kiezen en dan zijn we ook nog in deze vreemde tijd beland”, zegt Femmy Rave, directrice van het Dulon College. Zij ziet het als haar persoonlijke missie om jongeren een zo goed mogelijk beeld van haar school te geven. “Het is belangrijk om een opleiding te vinden die bij je past.”

Blijf jezelf verbazen op het Dulon College!

“Er worden straks mensen gevraagd voor beroepen die wij nu nog niet kennen”, zegt Femmy. Daarom is wendbaar onderwijs volgens haar het sleutelwoord. “Wij creëren een omgeving waarin we studenten uitdagen om hun persoonlijke talenten te ontwikkelen, daarmee worden ze eigenaar van hun eigen leerproces.”

‘Wij stimuleren je iedere dag om jezelf te blijven ontwikkelen en verbazen.’

Het Dulon College probeert de nieuwsgierigheid van studenten te stimuleren, zo vertelt Femmy: “Omdat beroepen zo snel veranderen is het belangrijk dat een student zich kan aanpassen op de behoeften in de maatschappij. Een flinke dosis nieuwsgierigheid helpt hierbij. Daarom dagen wij je uit om jezelf te blijven verbazen en dit vast te houden, ook als je straks aan het werk bent. Zo blijf je groeien als mens en professional, ook als de wereld om je heen verandert.”

Jij bent aan zet

Op deze school ben jij dus aan zet! “Het draait om jouw talenten, jouw toekomstplannen en jouw leerdoelen. Er is er maar één die daarover gaat en dat ben jijzelf'”, aldus Femmy. Het Dulon College helpt je hierbij, je leert hier om zelfstandig te leren, op jouw niveau en aan je eigen doelen. Met moderne technologie en persoonlijke aandacht van betrokken docenten.

‘Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier!’

“Gepersonaliseerd leren noemen we dat. Als je weet waarvoor je leert, leer je makkelijker en met meer plezier, daar geloven wij in”, zegt Femmy vastberaden. Kortom; het Dulon College staat voor uitdaging, ontwikkeling en veel praktijkervaring. Een school waar jij je thuis voelt, zodat je nu en in de toekomst verbazingwekkend jezelf kunt zijn.

Kom online kennis maken

Op dinsdag 21 april ervaar je de docenten en interessante lessen van het Dulon College zelf. De online open dag start om 15.00 uur via deze website! Je kunt verschillende online presentaties volgen van vakdocenten en via de chatfunctie direct al je vragen stellen over de opleiding en school.

Ben jij nu al nieuwsgierig naar deze school? Neem alvast een kijkje!

Wil je nog meer zien? Bekijk het Youtube kanaal van het Dulon College.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dulon College. Meer over Dulon College ontdekken?

Dulon College opleidingen

Reehorsterweg 80, Ede

Bekijk meer:opleidingen

 Op de volgende pagina lees je alles over het Technova College! 

Zonder techniek en creatie geen toekomst!

Op het Technova College leer je een vak waar de maatschappij om vraagt. “Wij leiden de technische en creatieve helden op die de toekomst nodig heeft”, zegt directeur Ad van Dijk.

De toekomst heeft vakhelden nodig. Hoe de toekomst er precies uit gaat zien weet niemand, maar één ding is volgens het Technova College zeker; het zal steeds meer draaien om technologie. “Je gaat hier dus niet alleen een mbo-opleiding volgen omdat je iets met techniek hebt, of omdat je iets met je handen wilt doen. Je gaat hier naartoe omdat je bij een groep wilt horen die onmisbaar is in de toekomst! Een groep die met zekerheid een baan krijgt en een belangrijke rol speelt in de maatschappij van morgen”, aldus Ad.

‘Je gaat hier naartoe omdat je bij een groep wilt horen die onmisbaar is in de toekomst!’

De tekst gaat verder onder de foto>

Foto: Technova College

Een échte vakheld komt van het Technova College!

Op deze school word je dus opgeleid tot een echte expert in een technisch of creatief vakgebied. Jij wordt een held, iemand waar mensen trots op zijn. Want jij gaat ze helpen bij dingen waar zij niet zonder kunnen. Jij weet straks probleemloos die auto te repareren waarvan het lampje in het dashboard bleef branden. Of jij bent het creatief talent die verhalen weet te vangen door een lens en anderen laat verwonderen. Al deze helden van de toekomst ontstaan op het Technova College.

Kortom: het Technova College is de school voor vakhelden. Wie hier een opleiding volgt gaat écht iets betekenen want toekomst heeft jou hard nodig!

Kom online kennis maken

Op dinsdag 21 april organiseert ook het Technova College een online kennismaking. Van 15.00 uur tot 18.00 uur volg je van verschillende opleidingen online presentaties, gegeven door vakdocenten. Via een chatfunctie kun je als ouder of toekomstig student al je vragen stellen.

Het programma is als volgt;

  • Om 15.00 uur kun je een presentatie volgen voor de richting Mediavormgeving of Bouwkunde en de algemene voorlichting,
  • Om 15.45 uur kun je een presentatie volgen voor de richting Beeld & Geluid of Motorvoertuigentechniek en aansluitend hulp bij je studiekeuze,
  • Om 16.30 uur kun je een presentatie volgen voor de richtingen; IT & Development (ICT opleidingen), Fotografie of Mechatronica en aansluitend hulp bij het inschrijven.

Ben jij erbij? Ga op dinsdag 21 april naar deze website voor de online presentaties en het exacte programma.

Ben jij nu al nieuwsgierig naar deze school? Neem alvast een kijkje!

Wil je nog meer zien? Bekijk het Youtube kanaal van het Technova Collge!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Technova College. Meer over Technova College ontdekken?

Technova College opleidingen

Bovenbuurtweg 7, Ede

Bekijk meer:opleidingen
Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.