Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ná Netflix en Spotify kun je ook nu een abonnement nemen op kinderbrillen

Aangeboden door Louis van Gelder Opticiën 26 februari 2020

Als kind spring je nog vrolijk in het rond en speel je niet bepaald voorzichtig. Een kinderbril moet daarom tegen een stootje kunnen. De bril moet ook lekker je neus zitten en tot slot moet hij er natuurlijk nog leuk uit zien. Veel punten om rekening mee te houden. Gelukkig heeft Opticien Louis van Gelder hier oog voor. 

Als ouder wil je ook dat er een fijn prijsje aan die bril hangt. “Bij kinderbrillen hebben wij de prijzen laag gehouden en verdeeld onder drie prijsklassen: €149, €199 en €249. Tussen deze collectie vind je ook zonnebrillen voor kinderen”, zegt Louis van Gelder.

Eentje extra

Als die bril tóch stuk is of kwijt geraakt dan is een extra brilletje welkom. Maar als je twee brillen moet aanschaffen voor je kind, ben je dan geen dief van je eigen portemonnee? Niet wanneer je een kinderbril-abonnement af sluit. Louis legt het uit: “Stel dat je een bril koopt voor 149 euro, dan krijg je er een gratis tweede bril bij. Je betaalt hiervoor 12,50 abonnementskosten per maand. Deze tweede bril kan ook een zonnebril op sterkte of een sportbril zijn. Of gewoon een éxtra hippe bril voor feestjes. Na een jaar mag je weer een nieuwe bril uit komen zoeken met je kind. Je kunt kiezen uit mooie merken als Ray-Ban, Vingino of Mexx.”

Zoals het jou uit komt

Als je kind begint met het dragen van een bril moet het nog regelmatig naar de oogarts. In deze beginfase kan de brilsterkte nog vaak afwisselen. Louis houdt hier graag rekening mee. “In goed overleg kunnen we de tweede bril uit het abonnement eventueel pas leveren nà de controle bij de oogarts, zo voorkomen we afwijkingen.”

Kortom, met een kinderbrillenabonnement van Louis van Gelder is je kind áltijd bij de tijd en nooit zijn bril kwijt!


Meer over Louis van Gelder Opticiën ontdekken?

Louis van Gelder Opticiën opticiens

Gesloten09:30 - 17:30

Parkweg 95, Ede

Bekijk meer:opticiens

 

 

 

adv.