Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuisbezorgd-tip: het traiteur menu van restaurant Stam!

Aangeboden door Restaurant Stam 31 maart 2020

Boodschappen doen; het is iedere dag een avontuur en voor sommigen misschien niet eens mogelijk. Gelukkig zijn veel restaurants overgestapt op bezorgdiensten, zo ook restaurant Stam. Eigenaren Menno en Remco hebben een speciaal traiteur menu bedacht: “Je moet het toch van je creativiteit hebben in deze tijd.” Met wekelijks veranderende gerechten, zodat jouw smaakpapillen iedere keer weer verrast reageren.

Blijven verrassen, juist in deze tijd, dat proberen Menno en Remco Woutersen vanaf nu iedere week met een speciaal samengesteld traiteur menu: “Lekker eten maakt gelukkig, en een beetje geluk kunnen we wel gebruiken, toch? Juist nu is het extra belangrijk om te genieten van je eten. Vers en voedzaam voor de nodige dosis aan vitaminen en een goede weerstand, maar bovenal heel erg lekker. Het geeft ons een goed gevoel op op deze manier te kunnen bijdragen aan het geluk en de gezondheid van mensen”, vertelt Menno optimistisch.

Het volledige restaurantgevoel in huis

Je kunt het traiteur menu van restaurant Stam zelf samenstellen, zo legt Remco uit: ” Je kunt kiezen uit drie gangen en voor dat extra restaurantgevoel een bijpassende wijn uitkiezen. Wil je hierin advies? Bel ons gerust want wij helpen jou graag bij het aanbevelen van de juiste wijn. De voorgerechten, hoofdgerechten en desserts zijn ook los te bestellen; een voorgerecht voor €8,50, het hoofdgerecht €16,50, en een dessert voor €4,50.”

Uitgebreid lunchen

Werk jij vanuit huis en kun je tussen de middag een stevige lunch gebruiken? Restaurant Stam bezorgt ook heerlijke lunchpakketten voor €9,50. “Een lunchpakket bestaat uit twee belegde broodjes (zuurdesem of wit brood). Deze worden rijkelijk belegd naar keuze. Bijvoorbeeld met gerookte zalm, wortel en mesclun salade of rundercarpaccio, truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas. Vegetariërs kunnen hun tanden zetten in een broodje met hummus, gegrilde groenten en tomaat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Stam (@restaurant_stam) op

Veilig bij jou thuis

Je hebt de keuze om het eten af te halen of (als je woont in Ede) gratis te laten bezorgen. “Wij houden ons hierbij aan alle opgelegde regels van het RIVM. Dus anderhalve meter afstand, contactloos betalen en een contactloze bestelling. Na het plaatsen van een bestelling bespreken we de bezorgtijd of het tijdstip waarop de bestelling opgehaald kan worden.”

Ook zo’n trek gekregen? Bestellen kan door een email te sturen naar: [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Restaurant Stam. Meer over Restaurant Stam ontdekken?

Restaurant Stam lunch

Gesloten10:00 - 23:00

Otterloseweg 40, Ede

Bekijk meer:lunch

adv.