Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x waarom je voor een Skoda of Subaru bij Auto Jawes moet zijn

Aangeboden door Auto Jawes Ede 3 januari 2020

Het vinden van een goede, betrouwbare garage lijkt soms bijna onmogelijk. Gelukkig hebben we Auto Jawes in Ede; een garage die begrijpt dat je klanten op een persoonlijke manier moet benaderen. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Je kunt hier met al je vragen over je Skoda of Subaru terecht

Auto Jawes is sinds 1977 hét adres in Ede voor een Skoda of Subaru. Auto Jawes is een erkende servicedealer en heeft alle kennis in huis om jouw vragen te beantwoorden. Auto Jawes heeft direct contact met de fabriek en Nederlandse importeur van Skoda en Subaru. Je kunt bij hun terecht voor een reparatie, APK, bandenwissel, mobiliteitsservice, schadereparatie terugroepactie, kleine, grote of long life onderhoudsbeurt. Kortom; dé plek voor iedere Skoda en Subaru liefhebber in Ede!

Heb je een Skoda of Subaru die niet gekocht is in Nederland? Geen probleem!

Het maakt voor Auto Jawes niets uit. Of je Skoda (of Subaru) nou uit Veenendaal, Utrecht of het buitenland komt, je bent altijd welkom! Nieuw of tweedehands, zij doen altijd ons uiterste best doen om jou tevreden te stellen. Dat is hun motto. Ze kunnen ook een aankoopkeuring voor je uitvoeren. Op die manier ben je er (voordat je tot aankoop overgaat) helemaal zeker van dat de auto uit je dromen je geen nachtmerries bezorgd. 

Zélfs voor fabrieksgarantie kun je naar Auto Jawes. Ze repareren jouw auto en wikkelen de garantie en/of coulance met de importeur af. Maak je een afspraak? Dan kun je aangeven of je wil wachten of liever gebruik maakt van gratis vervangend vervoer. 

Koop een nieuwe auto onder dezelfde condities als bij de dealer

Doordat Auto Jawes contacten heeft met verschillende merkdealers uit de regio kunnen zij je ook van een nieuwe Skoda of Subaru voorzien. Ieder jaar volgen hun medewerkers technische trainingen via de importeur. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Martin en Jeroen (de verkopers in de showroom) adviseren je graag en nemen rustig de tijd om jouw droomauto samen te stellen. Je droom kan ook in vervulling gaan als je droomt van een gebruikte auto of private lease. In de showroom van Auto Jawes staan namelijk ook occasions, kom gerust langs om ze te bekijken of testen.

Martin en Jeroen van Auto Jawes in Ede
Foto: Auto Jawes

Auto Jawes onderhoudt en repareert ook elektrische voertuigen

Alfred en Stefan zijn de technische specialisten bij Auto Jawes. Zij volgen trainingen bij de Skoda en Subaru importeur en hebben de benodigde kennis vergaard om veilig en deskundig elektrische en hybride autos te repareren. Sinds kort heeft Auto Jawes ook een contract met Moobi, hierdoor kunnen ze je voorzien van elektrische laadpalen voor thuis.

Staat jouw vraag er niet tussen? Of wil je persoonlijk kennismaken met Auto Jawes? Je vindt ze aan de Noorder Parallelweg 15 in Ede. Klik hier om direct een afspraak te maken. 


Meer over Auto Jawes Ede ontdekken?

Auto Jawes Ede auto en mobiliteit

Geopend08:00 - 17:30

Noorder Parallelweg 15, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.