Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het juiste moment om een auto te kopen

Aangeboden door Automobielbedrijf G. Braber 30 november 2019

Een auto kopen doe je niet zomaar. Het is een weloverwogen beslissing waar je langere tijd over na denkt. Is jouw auto binnenkort aan vervanging toe? Dan is dit een goed moment om je te oriënteren want er zijn auto’s met flink wat voordeel op de markt. 

Val jij op sportief en opvallend?

Als je gaat voor sportief en opvallend heeft Autobedrijf Braber een interessant model. De Mazda CX-3 heeft een update gehad waarbij het innerlijk en uiterlijk nog even geperfectioneerd zijn. Aan de binnenkant is de isolatie geüpdate, dit maakt de Mazda een stuk stiller. Ook is deze auto uitgebreid met een middenarmsteun, daardoor voel je je tijdens het rijden nog meer één. Dankzij de Sky Activ Technology reageert deze auto snel op wat je doet, zonder daarbij in te leveren op zuinigheid. Fijn in het drukke stadsverkeer of tijdens een lange rit.

Mazda XC 3 bij Autobedrijf G. Braber
Foto: Autobedrijf G. Braber

Zó mooi, je moet omkijken

Er is nog meer verfijnd aan de look van deze auto; een vernieuwde grille en nieuwe velgen. En niet te vergeten de bijzondere kleur van de lak. Soul Red Crystal is de naam en een prachtige kleur waar je naar blijft omkijken. Geen gezeur, deze auto luistert naar je dankzij een ingebouwde HMI Commander of spraakbediening. Waarom nu? Op deze Mazda CX-3 Sport Selected krijg je nu €2.500,- tot €3.000,- korting! Wil je het comfort en de looks zelf ervaren? Plan dan een proefrit bij Autobedrijf Braber!

 

Jouw moment van luxe en kracht

Val jij voor luxe en kracht dan is de Mazda 2 GT-M helemaal jouw type. In zijn segment is dit de meest verfijnde en complete auto. Van binnen zit een G-Vectoring Control wat invloed heeft op de rijbeleving. Je voelt een directe respons en een verbondenheid die elke rit, lang of kort, leuk maakt. Deze auto rijdt zuinig, van de motor tot aan de carrosserie maar je levert niet in op je rijplezier. Je rijdt zelfverzekerd je komt uitgerust aan. Te mooi om te geloven? Maak een proefrit bij Autobedrijf Braber en ervaar het zelf. Waarom nu? Op de Mazda 2 GT-M krijg je nu €1.845,- korting!

De Mazda 2 GT-M bij Autobedrijf Braber
Foto: Autobedrijf Braber

Op slag verliefd?

Vraag een gratis offerte aan! Zoek je toch iets anders in een auto? Bekijk de rest van het aanbod.


Meer over Automobielbedrijf G. Braber ontdekken?

Automobielbedrijf G. Braber autobedrijven

Gesloten08:00 - 18:00

Dwarsweg 20, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.