Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig: deze Edenaren weten alles over interieurstyling en komen aan huis!

Aangeboden door Soof Meubels 23 juli 2020

Ken jij Soof al? Ja, het is een serie. Maar het is ook een woonwinkel die sinds 2016 te vinden is in hartje Ede. Een familiebedrijf waarin Jenneke Last-Vroegop (37) en haar moeder Gina Vroegop-Madern (60) nauw samenwerken. “We voelen elkaar aan, dus meestal hebben we aan een half woord genoeg”, vertelt Jenneke. Is dat het geheim van hun gevoel voor styling en inrichting?

Ze is geboren en opgegroeid in Bennekom, maar Jenneke zag een kans in Ede. “Het centrum van Ede heeft ruimte voor een grote woonwinkel. Op één andere luxere woonwinkel in Veenendaal na, was dit er ook nog niet”, vertelt ze. Een kans die ze niet kon laten liggen, maar dat betekende wel een carrière switch. “Want hiervoor was ik makelaar”, aldus Jenneke.

Geen twijfel mogelijk

Aan de samenwerking hebben Jenneke en haar moeder geen seconde getwijfeld. “Mijn moeder is erg creatief, ze maakte bijvoorbeeld zelf kleding. Hierdoor weet ze veel over stoffen en dat komt goed van pas bij advisering over kussens of karpetten. Ze heeft voor alles een creatieve oplossing! Als er morgen een nieuwe bank binnenkomt, dan heeft zij er binnen no time de juiste kussens bij gevonden. Gina houdt zich dan ook veel bezig met styling en ik richt me vaak tot maatvoering van het interieur. Zo vullen we elkaar goed aan.”

Volledig op één lijn

Qua stijl en ideeën zitten Jenneke en Gina vaak op één lijn. Jenneke: “Het komt regelmatig voor dat we precies hetzelfde zeggen, op hetzelfde moment.” De dames gaan altijd samen op pad om inkopen te doen. “Dan blijkt hoe eensgezind we zijn, want we hebben nooit discussie en kopen alleen wat we mooi vinden. Alles wat je bij Soof vindt is dus iets waar wij van houden, en dat is naar onze mening een goed product.”

Het verhaal gaat verder onder de afbeelding>

Bij Soof in Ede is ieder hoekje gezellig ingericht. Foto: Soof

Het huis van je dromen

Dat laatste, een goed product, vinden Jenneke en Gina erg belangrijk. “Als je niet verliefd bent op de spullen in je eigen winkel, hoe wil je de vonk dan laten overslaan bij anderen?” Want dat is waar ze naar streven: dat je verliefd bent op je woning. “Dit doen we door maatwerk te leveren. Bijna alles wat we inkopen bij onze leveranciers wordt in Nederland gemaakt. We hebben dus korte lijnen en kunnen snel schakelen. Maar ook alles wat je in onze winkel ziet staan, is aan te passen naar jouw wens. De kleuren, het materiaal, het formaat: alles kan aangepast worden! Het model in de winkel is dus eigenlijk een soort prototype. Er is altijd een keuze en we nemen er graag de tijd voor om dit met je te bespreken”, zegt de Edese ondernemer.

Persoonlijk advies aan huis

Een wens van velen, zo bleek. “Ik kreeg hier steeds meer vragen over. Mensen weten vaak wel wat ze mooi vinden, maar vinden het lastig om er een totaalplaatje van te maken. Daar helpen wij graag bij! Niet alleen in de winkel, ook bij jou thuis. Dan plannen we eerst even een adviesgesprek in de winkel, om erachter te komen wat je smaak is. Daarna komen we aan huis om te kijken naar het lichtinval en leefruimte. Op die manier kunnen we goed adviseren in kleur en kiezen voor een inrichting waarbij je het maximale uit je woonruimte haalt. Wij bestellen de juiste items en zorgen ervoor dat alles aan huis geleverd wordt. Wil je ook hulp bij het decoreren? Dan komen we daarna nog je langs om te stijlen met bijpassende accessoires”, vertelt Jenneke enthousiast.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Soof Meubels. Meer over Soof Meubels ontdekken?

Soof Meubels woonwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Telefoonweg 137, Ede

Bekijk meer:woonwinkels

adv.