Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Filmavondje? 5 x deze films draaien nu in Pathé Ede en jij kunt een kaartje winnen!

Aangeboden door Pathé Ede 1 juli 2020

Hoera voor alle bioscopen in Nederland, want vandaag is het 1 juli. Er zijn weer meer mensen toegestaan in de zaal. Sinds de heropening in juni werd Pathé goed bezocht “Veel avonden en weekenden waren uitverkocht”, liet Pathé Ede weten. “We zijn blij dat we filmliefhebbers weer in grotere getale mogen verwelkomen. Nog wel met veel hygiënemaatregelen, maar het begin is er.” Pathé Ede wil dit vieren en geeft daarom 10 gratis bioscoopkaartjes weg!

Op de laatste pagina lees je hoe je kans maakt op gratis bioscoopkaartjes. Voordat je een kaartje scoort, is het misschien wel fijn om te weten welke films je kunt gaan bekijken. We lichten er vijf uit:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

I Still Believe    

Een emotioneel waargebeurd verhaal over de liefde. Foto: Pathé Ede

Ware liefde: iets wat ons fascineert, omdat het soms alleen in films mogelijk lijkt te zijn. Deze film gaat wel over de liefde, maar het is niet bepaald rooskleurig en zoetsappig. De 20-jarige christelijke Jeremy breekt door als popster en wordt smoorverliefd op Melissa. De twee zitten op een roze wolk, totdat er kanker bij haar wordt geconstateerd. Jeremy weet zeker dat Melissa de liefde van zijn leven is en trouwt met haar. Liefde is niet alleen de mooie momenten delen, maar ook de tegenslagen die het leven voor je in petto heeft. Een aangrijpende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Tissues meenemen dus! Of eerst de trailer kijken, dan weet je of je het droog houdt.    

Davina Michelle

Een kijkje in het leven van Davina Michelle. Foto: Pathé Ede

De Nederlandse Davina Michelle uit Nieuwerkerk aan den IJssel deed in 2016 mee aan Idols. Ze kwam ver, maar wist de wedstrijd niet te winnen. In 2017 richtte ze haar eigen YouTube kanaal op en dit bleef niet onopgemerkt. Een Amerikaans magazine merkte de stem van de Nederlandse zangeres op en schreef erover. Davina ging viral en haar carrière belandde in een stroomversnelling. Met nu een eigen film. Een liveregistratie van het concert dat Davina Michelle in een leeg AFAS live gaf. Door omstandigheden moest ze haar concerten afzeggen en op deze manier kan ze fans alsnog een kijkje geven in haar wereld. Deze film is exclusief en alleen te bekijken op 8 en 9 juli. Bekijk de trailer hier!

De Piraten van hiernaast

Ojee: piraten in Nederland. Foto: Pathé Ede

Piraten zijn niet alleen in de Caraïben, ze zijn nu ook in Nederland. In een woonwijk middenin Zandwijk. De 11-jarige Michiel ontdekt het piratenschip en raakt bevriend met piratenjongen Billy. De rest van de buurt vindt het maar niets. Samen met buurmeisje Elizabeth gaan de jongens een strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee. Een grappige en spannende film voor de hele familie! Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast een klein stukje van de film.

La La Land

Met een people’s choice award en winner of best actress in the pocket kan deze film niet tegenvallen. In totaal kreeg deze film zelfs veertien nominaties, dat is gelijk aan de Titanic. Verder hebben de films niets gemeen, behalve dat het om liefde gaat. De liefde tussen een serveerster, die ervan droomt om actrice te worden en een jazzmuzikant, die droomt van een eigen club. Ze ontmoeten elkaar bij toeval en zijn op slag verliefd. Samen jagen ze hun dromen achterna én met succes. Helaas drijft het succes hen ook langzaam weer uit elkaar. Check de trailer of bewonder deze prachtige film op het witte doek bij Pathé Ede.                          

Alles is zoals het zou moeten zijn

Iris leidt een perfect leven. Tot ze bevalt van een gezond kindje en er plots alleen voor staat. Niet echt hoe ze het in gedachten had. Maar Iris laat zich niet kisten, ze besluit te vechten voor haar carrière en haar eigen doelen. Doordat ze haar hart volgt, komen er uiteindelijk allemaal goede dingen op haar pad. Een Nederlandse feelgood movie met de nodige obstakels en veel flauwe humor. Klik hier om de trailer te bekijken.

Gratis naar één van deze films? Dit moet je doen:

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Ede en je maakt automatisch kans op één van de tien gratis bioscoopkaartjes. Met de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes en verhalen uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Deze actie is alleen geldig bij Pathé Ede. Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 13 juli 2020. Op dinsdag 14 juli krijgen de winnaars een bericht (per mail).

*Helaas, deze winactie is voorbij. De winnaars zijn bekend gemaakt.

Ook handig om te weten:

Lopen de tropische temperaturen weer te hoog op? Pathé Ede is voorzien van een airco, dus misschien wel het perfecte uitje op een warme zomerdag. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er nog wel aanpassingen. Zoals het houden van gepaste afstand, een gezondheidscheck en extra hygiënemaatregelen. Ook worden er geen kaartjes aan de deur verkocht. Goed om te weten dus: je moet vooraf online een kaartje kopen. Meer over de coronamaatregelen bij Pathé lees je hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pathé Ede. Meer over Pathé Ede ontdekken?

Pathé Ede bioscopen

Gesloten10:00 - 22:00

Laan der Verenigde Naties 150, Ede

Bekijk meer:bioscopen
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.