Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Anti-verveling: 6 x vermaak binnenshuis voor iedereen

Aangeboden door Cadeauhuis-Ede 22 maart 2020

Het is weekend, de kinderen hoeven zich niet te concentreren op school en werk mag even blijven liggen. Wat gaan we doen? Het cadeauhuis in Ede heeft vermaak voor alle leeftijden en bezorgt aan huis. Je krijgt zelfs 10% korting in haar webshop.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Bouw samen een knikkerbaan

De jongsten in huis houd je wel even zoet met deze knikkerbaan van Gravitrax. “De knikkerbaan komt in losse onderdelen en moet eerst in elkaar gezet worden, een leuke uitdaging voor zowel jongens als meisjes. Ze kunnen de baan zo groot maken als ze maar willen, want er zijn allemaal uitbreidingssets verkrijgbaar. Het is dus niet zomaar een knikkerbaan, het heeft veel meer uitdaging waardoor kinderen er niet snel op uitgekeken raken”, legt Paula uit. Ofwel, je kunt de hele woonkamer veranderen in één grote knikkerbaan. Nu is het de vraag welk gedeelte van de woonkamer bewoonbaar moet blijven?

Tips tegen verveling van het cadeauhuis
Foto: cadeauhuis Ede

De hele middag knutselen

Knutselen op zondagmiddag is leuk voor alle leeftijden. Laat het kind in jezelf gewoon weer naar boven komen! De cadeauwinkel heeft een ruim assortiment in knutselmateriaal. “Foam Clay is op dit moment erg populair, dit is een zelfhardende klei waar allemaal kleine balletjes in zitten. Je krijgt geen vieze handen van deze klei en je maakt er naar eigen fantasie de leukste creaties mee. Erg leuk voor de kleintjes, maar stiekem ook vermakelijk om even mee te doen”, tipt Paula van het Cadeauhuis ons.

Foto: Cadeauhuis Ede

Gezelschapsspellen

Monopoly, Ganzenbord, Mens erger je niet. Het zijn de klassiekers onder de familiespellen die nooit gaan vervelen. Maar er is is in de afgelopen jaren veel bijgekomen. “Erg populair op dit moment is Ticket to Ride, een van onze koplopers, en dat begrijpen wij goed. Het is een erg veelzijdig bordspel waarbij tactiek en inzicht worden gevraagd. En ja, een klein beetje geluk moet je altijd hebben.”

Tips tegen verveling van het cadeauhuis
Foto: Cadeauhuis Ede

Daag je partner uit in een duel

Als je met zijn tweeën bent zijn er volgens Paula een aantal spellen om de verveling tegen te gaan. Patchwork, Qwixx, 7 Wonders Duel en De Vergeten Stad. “Dit laatste spel is een bijzondere want je speelt niet tegen elkaar, je speelt tegen het bordspel. Dus je verliest of wint samen van het bord. De Vergeten Stad is de opvolger van Het Verboden Eiland, dat was al een razend populair spel, maar dit is een waardige opvolger.”
Daag elkaar uit
Foto ter illustratie: Pixabay

Je kunt ook een spel spelen al je alleen bent

“Ik kan mij goed voorstellen dat de verveling nog eerder toe slaat als je alleen bent”, zegt Paula. “Dan is Brains een échte aanrader! Dit spel bevat vijftig denkpuzzels die je hersens laten kraken.” Daar ben je volgens Paula wel even zoet mee.

Spel spelen in je eentje
Foto: Cadeauhuis Ede

Alleen óf samen: puzzelen

Puzzels leggen is helemaal terug van weg geweest! Logisch want dit is leuk voor iedereen, samen of alleen. “We hebben puzzels vanaf twee stuks tot wel 4000 stukjes, ook online”, zegt Paula van het Cadeauhuis.

Vervelen hoeft niet
Foto: Cadeauhuis Ede

10% korting in de webshop

Bestel jij vanuit Ede? Dan levert het Cadeauhuis doordeweeks dezelfde dag jouw online bestelling nog aan. “Als je op een doordeweekse dag vóór 16.00 uur ’s middags besteld wordt het dezelfde dag nog bezorgd! Dan heb je het rond 18.30 ’s avonds in huis”, garandeert Paula.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cadeauhuis-Ede. Meer over Cadeauhuis-Ede ontdekken?

Cadeauhuis-Ede cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 17:30

Maandereind 26 A, Ede

Bekijk meer:cadeauwinkels

Lees ook:

Dierspecialist Timo

Check je dier: zo houd je je beste vriendje gezond in coronatijden

Doordat we nu veel binnen zitten hebben we extra quality time met ons huisdier. Maar hoe stel je de ...

Speltip: dit heb je nodig voor een Edese 30 Seconds

Fanatiekelingen hebben al een kast vol;  oldskool (bord)spellen zijn weer helemaal terug. Staat 30 S...
Bordspel

Cool: dit nieuwe bordspel mag je niet missen als Edenaar

Dit is cool: 999 Games en het Kröller-Müller Museum hebben een nieuw bordspel ontwikkeld. Het heet A...

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.