Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x must-see films voor 2020

Aangeboden door Pathé Ede 15 januari 2020

Heb jij je lijst met must-see films voor 2020 al gemaakt? Wij helpen je graag en hebben daarom een fijn lijstje voor je samengesteld. Deze films komen dit jaar in Pathé Ede en móet je zien!

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Bad Boys For Life

Bad Boys For Life
Foto: Pathé Ede

Op 23 januari kunnen we genieten van Will Smith (als Mike Lowrey) op het witte doek. Terwijl Mike Lowrey in een midlifecrisis zit, is Marcus Burnett opgeklommen tot politie-inspecteur. De twee herenigen wanneer ze tot de ontdekking komen dat een Albanese huurmoordenaar hen dood wenst. Klik hier voor een sneak-peak!

Kruimeltje

Kruimeltje is terug in Pathé
foto: Pathé

Dit jongetje had in 1999 al bijna alle harten van Nederland veroverd en nu is hij terug; Kruimeltje! Hij beleeft een nieuw avontuur, dit keer niet als arme straatjongen maar als gelukkig kind, samenwonend met zijn ouders in een dikke villa. Kruimeltje is op 5 februari te bewonderen op het witte doek in Ede. Nieuwsgierig? Bekijk de trailer hier!

Mulan

Mulan in maart bij Pathé Ede
Fotocredits: Pathé Ede

Na een real-life-action verfilming van Aladdin, Maleficent, Alice in Wonderland en Mowgli is nu Mulan aan de beurt. Jouw moment om nostalgisch te worden herinnerd aan een stukje jeugdsentiment. Voor jonkies hét moment om dit Disney verhaal met echte karakters te ontdekken. Op 26 maart 2020 draait Mulan in Pathé Ede. Nieuwsgierig hoe Mulan er in real-life uit ziet? Klik hier om haar te bekijken.

James Bond: No Time To Die

James Bond is terug! Kijk het in Pathé Ede
Fotocredits: Pathé Ede

Opgelet, 007 is terug. In de vijfentwintigste James Bond-film No Time To Die heeft hij zijn leven als geheim agent achter zich gelaten. James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica maar (zoals we allemaal weten) de avonturen van deze man eindigen nooit. Op 2 april bekijk je zijn avontuur op het grote doek  Neem hier alvast een voorproefje.

Peter Rabbit 2

Peter Rabbit komt weer terug, een grappige animatie voor het hele gezin! Pieter Konijn; een schattig maar ondeugend konijntje besluit weg te lopen van huis. Tijdens het rondtrekken door de stad ontmoet hij slechterik Barnabas. Pieter gaat bij hem in de leer omdat hij ook bad ass wil zijn, of hem dit goed af gaat? Dat kun je vanaf 8 april 2020 bekijken in Pathé Ede en in dit voorproefje.

Fast & Furious 9

Snelle auto’s, fijne beats en een flinke dosis actie; Fast & Furious negen is terug op eenentwintig mei 2020! Met Vin Diesel en Michelle Rodriguez. Vergeet je gordel niet want deze 9 versie belooft nóg heftiger te zijn dan de vorige edities.

Minions: Rise of the Gru

We hebben er vol spanning op moeten wachten maar in juni 2020 draait het vervolg op the Minions in Pathé. Dat wordt weer lachen, gieren en brullen met je vrienden of familie.

Top Gun: Maverick

Tom Cruise en de Mariniers van Top Gun zoeken ook hun grenzen weer op. Deze film belooft de gevaarlijkste missie ooit te zijn, één waarbij veel op het spel staat. Top Gun: Maverick draait op 17 juli 2020 in Pathé Ede.

Kingsman 3 (The King’s Man)

Eén man levert een race tegen de tijd. Aan hem de taak om de ergste tirannen uit de geschiedenis en criminele meesterbreinen te stoppen, die samenkomen om een ​​oorlog te plannen en de mensheid te vernietigen.


Meer over Pathé Ede ontdekken?

Pathé Ede bioscopen

Gesloten10:00 - 22:00

Laan der Verenigde Naties 150, Ede

Bekijk meer:bioscopen

Lees meer:

Nieuwtje! Hier kun je in het nieuwe jaar superfit worden

We hebben een leuk nieuwtje voor je: Slimmer Fit opent een Premium club in Oosterbeek. Je kunt hier ...

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Ede

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Delft. Decemb...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.