Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x hier haal je lekkere kant-en-klaar-maaltijden in Ede

Aangeboden door Visgilde Rijsemus 8 oktober 2019

Er zijn van die dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken. Een vette hap halen is natuurlijk een optie, maar als je iets gezonder wilt eten en toch makkelijk dan kun je een verse kant-en-klaar-maaltijd halen. Bij Visgilde Rijsemus worden elke dag lekkere, gezonde én verse maaltijden gemaakt. Wij zetten de lekkerste kant-en-klaar-maaltijden van Visgilde Rijsemus op een rijtje. Overigens, goed nieuws: er zullen alleen maar meer ovenschotels en maaltijden die in een paar minuten warm zijn aan het assortiment worden toegevoegd. 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bami met kibbeling

Foto: Visgilde Rijsemus

Altijd goed: heerlijke bami. Maar heb je al eens bami in combinatie met kibbeling geproefd? Echt een aanrader!

Pokébowl

Foto: Visgilde Rijsemus

Ken je pokébowl al? Dit trendy gerecht komt uit Hawaii en wordt steeds populairder in Nederland. Het bestaat uit rijst, vis, saus en groenten als tomaat, mango en sojaboontjes. Probeer het een keertje uit!

Paella

Foto: Visgilde Rijsemus

Het maken van een traditionele Spaanse paella is een flinke klus. Doe lekker makkelijk en haal een portie kant-en-klare paella bij Visgilde Rijsemus.

Lasagne met tonijn

Foto: Pixabay

Wie loopt er niet warm voor een écht goede lasagne? Visgilde Rijsemus zou geen vishandel zijn als ze er een leuke twist aangeven: hier vind je een lasagne met tonijn.

Bami met gamba’s

Foto: Visgilde Rijsemus

Een andere leuke variant van bami is met gamba’s. Bij Visgilde Rijsemus noemen ze dit Thaise mie. Hoeven we niet meer over uit te leggen, toch?


Meer over Visgilde Rijsemus ontdekken?

Visgilde Rijsemus viswinkels

Gesloten08:30 - 18:30

Kamperfoelielaan 55, Ede

Bekijk meer:viswinkels
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.