Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

4 x deze woonstijlen zie je dit voorjaar in elke Edese woonkamer

Aangeboden door Eijerkamp 20 februari 2020

Heb je zin om je huis opnieuw in te richten, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen? Dat snappen we. Woonwinkel Eijerkamp helpt je een handje en presenteert acht nieuwe vtwonen Stijl Studio’s. Hierin ontdek je de laatste trends, nieuwste meubels en mooiste materialen voor dit voorjaar. Wij lichten vier woonstijlen uit: landelijk, romantisch, vintage en design. Swipen maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Landelijk

Geniet het hele jaar door van het buitenleven in de vtwonen Stijl Studio Landelijk. In deze woonstijl kun je natuurlijk je complete verzameling kamerplanten kwijt. Daarnaast wordt er veel gewerkt met materialen als linnen, hout, rotan en touw. De kleuren zijn rustig: veel groen, maar ook terracotta en grijs. De eethoek is de grootste verrassing van deze vtwonen Stijl Studio. De poefs rondom de tafel geven een speels effect en schuif je zo naar de zithoek als er visite is. De buffetkast biedt opbergruimte, maar is ook je persoonlijke rariteitenkabinet met dierbare accessoires. Multifunctioneel!

Kijk hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Landelijk. 

Ontdek de acht vtwonen Stijl Studio’s ook op tv! Kijk vanaf zondag 23 februari elke zondag om 19.30 uur naar ‘vtwonen – Weer verliefd op je huis’ op SBS6. 

Romantisch

Waan je op het Franse platteland in de vtwonen Stijl Studio Romantisch. Blozend roze, fris wit en natuurlijke materialen zorgen voor een lieflijke sfeer. Door de combinatie met velours, hout en metaal wordt je interieur helemaal van nu. Dé blikvanger van deze woonstijl is de poederroze, velvet hoekbank. De andere meubels lijken basic, maar schijn bedriegt. De witte opbergkasten zorgen dat de inhoud straalt en de stoere bies en zwarte poten geven de roze bank pit. Deze woonstijl wordt spannend doordat de onderste helft van één muur is geschilderd, terwijl de bovenste helft voorzien is van uitgesproken behang. De wandplank op de scheidingslijn maakt de overgang minder hard én is een verzamelplaats voor lijsten en posters. Zo wordt je interieur persoonlijk én helemaal 2020.

Kijk hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Romantisch.

Vintage

Een vintage interieur zonder dat je het gevoel krijgt bij je oma binnen te lopen: laat dat maar over aan de stylisten van vtwonen! In de vtwonen Stijl Studio Vintage doe je inspiratie op voor een retro inrichting die helemaal van nu is. Dit komt door de Scandinavische knipoog en de stoere details in het meubilair. Zo is de olijfgroene bank bekleed met een doorleefde stof en de loungefauteuil met schapenvacht. De kleuren van dit interieur zijn warm: mosterdgeel heeft de boventoon. Dit wordt aangevuld met olijfgroen, zwart en klassiek walnotenhout. Wauw!

Kijk hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Vintage.

Design

Designfavorieten uit heel Europa komen samen in de vtwonen Stijl Studio Design. Door een rustig kleurenpalet van diepgroen, zachtroze en hout komen de meubels perfect tot hun recht. De Orange Slice fauteuil van Artifort steelt de show in de zithoek. Samen met de grote hoekbank is het een fijne plek om te ontspannen met je gezin. Het interieur heeft veel strakke lijnen, die worden doorbroken door de ronde bijzettafels. Zo wordt het interieur spannend en verrassend. Leuk detail: de televisie is in deze vtwonen Stijl Studio onderdeel van een wandpaneel. Hierdoor is hij een bijna onzichtbare toevoeging aan de zithoek!

Kijk hier voor meer inspiratie en handige tips voor woonstijl Design.

Hulp nodig?

Zoveel wooninspiratie is natuurlijk hartstikke fijn, maar je moet het nog wél even toepassen in je eigen huis. Plan een dagje woonshoppen in Veenendaal en laat je helpen door de interieuradviseurs van Eijerkamp. Zij geven advies op basis van jouw woonstijl en budget: hoe fijn is dat! Je kunt hier ook meteen de acht vtwonen Stijl Studio’s bekijken. Eijerkamp is ongeveer 11 minuten rijden vanaf Ede, maar geloof ons: dat is het ritje zéker waard. Maak hier meteen een afspraak voor jouw persoonlijke interieuradvies.


Meer over Eijerkamp ontdekken?

Eijerkamp

Einsteijnstraat 1, Veenendaal

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.