Wist je dat: de beste Kia-dealer van Nederland in Ede te vinden is?

Aangeboden door Automobielbedrijf G. Braber 10 januari 2019

Het Zuid-Koreaanse automerk Kia is alom geliefd, zowel dankzij de praktische en mooie personenauto’s die zij produceren. Bij de aankoop van een auto heb je echter ook deskundig advies nodig, en daarvoor moet je bij een autodealer zijn. En laat het nou net zo zijn dat de beste Kia-dealer van Nederland in Ede te vinden is! Maak kennis met autobedrijf G. Braber. 

Kia-dealer Braber in Ede is bekroond met de Platinum Prestige Dealer Award. Dit houdt in dat Braber behoort tot de twee beste Kia-dealers van Nederland. Het populaire automerk Kia is al 25 jaar in Nederland vertegenwoordigd, waarvan 15 jaar bij Braber in Ede.

kia braber ede

Beoordeling

Iedere Kia-dealer ontvangt een objectieve beoordeling. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de absolute verkoopaantallen maar vooral ook naar de service die aan klanten wordt verleend. Zowel bij de aanschaf van je auto als het traject daarna is het natuurlijk fijn om experts in de buurt te hebben die je kunnen adviseren en helpen met bijvoorbeeld reparaties. Bij Braber kun je daar absoluut op rekenen, en het is om die reden dat zij zich beste Kia-dealer van Nederland mogen noemen!

Braber Ede

Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland, is blij met de samenwerking tussen Kia en Braber. “In de jaren dat Kia 25 jaar in Nederland is vertegenwoordigd, is het goed om te zien dat Autobedrijf Braber, welke ons merk al meer dan 15 jaar mag vertegenwoordigen, keer op keer in staat is zich te onderscheiden in het voldoen aan de strenge criteria die wij stellen om voor deze titel in aanmerking te komen. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar alle medewerkers van Autobedrijf Braber met deze welverdiende onderscheiding”.

kia braber ede

Platinum Prestige Dealer

Onno Jongerden van Braber: “We zijn zeer vereerd om de titel Platinum Prestige Dealer te mogen voeren in 2019. We gaan dit dan ook met trots doen. De uitreiking op het hoofdkantoor in Frankfurt heeft ons nóg meer inspiratie gegeven om de ambities van Kia verder te integreren in ons bedrijf.”

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe auto en wil je graag een autodealer die met je meedenkt?

Automobielbedrijf G. Braber autobedrijven

Nu gesloten09:00 - 17:00

Dwarsweg 20, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.