Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: nieuwe street art en fietsster valt van laadperron

Door Hanneke van Olst 16 september 2019

Druk weekend gehad? Iedere maandagochtend zetten wij de meest opvallende gebeurtenissen van afgelopen weekend in Ede voor je op een rijtje. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Molenstraat weer open

Foto: indebuurt Ede

Helemaal klaar zijn de werkzaamheden nog niet, zoals je ziet op de foto, maar de Molenstraat is weer open voor auto’s en fietsers. Yes, niet meer omrijden dus!

Truckersdag

Toet toet! De Truckersdag is weer voorbij en het was een feestje voor chauffeurs en bijrijders.

Schuurbrandjes

Foto: indebuurt Ede

Meerdere schuurtjes aan de Hoekenburg stonden zaterdagavond in brand. Het dak van een van de schuurtjes werd kapot gezaagd en een instabiel muurtje afgebroken om beter te kunnen blussen. De brandweer kon een gasfles die in een van de schuurtjes lag gelukkig op tijd weghalen. In totaal zijn zo’n drie of vier schuurtjes afgebrand. Waardoor de brand kon ontstaan is nog niet duidelijk.

Nieuwe street art

ZO! Een hele dikke duim naar alle artiesten die dit evenement hebben geholpen mogelijk te maken. Wat een weekend! Van…

Posted by Astrant Ede on Sunday, September 15, 2019

De muren van de parkeergarage van Pathé zijn afgelopen weekend voorzien van street art. Hierboven zie je alle foto’s van het Street Art Festival.

Kettingbotsing

Ambulance
Foto ter illustratie: ANP

Een kettingbotsing op de Lunterseweg in Ede zaterdagmiddag rond 15.00 uur. Het verkeer richting Lunteren moest plotseling remmen omdat een auto de Broeksteeg wilde indraaien, maar dat ging niet helemaal goed. Drie auto’s waren bij de kettingbotsing betrokken en er één iemand met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Fietsster valt van laadperron

Ambulance
Foto: ANP

Aii. Een fietsster is vrijdagmiddag rond 15.00 uur zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets van een laadperron voor vrachtwagens viel. Ze raakte daarbij zwaargewond. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, is nog niet bekend. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts, met de ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.