Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weekendnieuws: klopjacht op loslopende stier en laffe mishandeling van meisje

Door Hanneke van Olst 12 augustus 2019

Druk weekend gehad? Iedere maandagochtend zetten wij de meest opvallende gebeurtenissen van afgelopen weekend in Ede voor je op een rijtje. Dan ben jij weer helemaal op de hoogte!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Loslopende stier

\

Niet de scherpste foto, maar een losgebroken stier hield de gemoederen flink bezig. Het zwarte dier was gezien door een voorbijganger langs de N224. De politie opende in de nacht van zondag op maandag een klopjacht op het dier, maar slaagde er niet in om ‘m te vangen. Automobilisten op de N224 werden met borden gewaarschuwd voor de stier.

Meisje mishandeld

GETUIGEN GEZOCHT VAN LAFFE DAADOp donderdag 8 augustus omstreeks 21:30 uur vond er op het schoolplein van de Godfried…

Posted by Politie Ede on Sunday, August 11, 2019

Het gebeurde net voor het weekend, maar een meisje werd donderdagavond mishandeld op het schoolplein van de Godfried Bomansschool aan de Groenendaal. Het meisje werd op het schoolplein door drie personen meerdere malen tegen haar hoofd en lichaam geschopt. Ook werd haar pinpas en telefoon gestolen. De politie heeft twee mensen aangehouden en is nog op zoek naar de derde verdachte, waarvan ze de identiteit inmiddels hebben weten te achterhalen. Ook is de politie op zoek naar getuigen van de mishandeling en vraagt hen zich te melden via 0900-8844 of via een privébericht op Facebook.

Veel schade en aanhouding bij ongeval Stationsweg

Bestuurder aangehouden na ongeval Ede

Posted by De Gelderlander Vallei on Sunday, August 11, 2019

Op de kruising van de Stationsweg en de Berkenlaan vond zondagavond een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. De inzittende van de blauwe Ford is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis. De bestuurder van de oranje bedrijfswagen is om onbekende reden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Bij het ongeval raakten beide auto’s zwaar beschadigd, beide wagens moesten worden afgesleept.

Brand in veeschuur Ederveen

Foto: indebuurt Ede

In de nacht van zondag op maandag brak brand uit in een veeschuur in Ederveen. De schuur was gelukkig net leeg, dus er zijn geen dieren bij omgekomen. Wel kwam er veel asbest vrij bij de brand.

Iets gemist over een drugslab?

In Ede werd vorige week een groot drugslab gevonden en ontruimd. Daar kwam nogal wat bij kijken, hier lees je meer:

Drugslab

Wow! LFO kwam nooit eerder zulke grote ketels tegen als in drugslab Ede

Eerder schreven we al over een groot drugslab aan de Ottostraat in Ede, dat ontmanteld wordt. In dat...

Spanning en sensatie! Ontmanteling drugslab is begonnen en kan dagen duren

Misschien had je het al gelezen: zwaarbewapende agenten vielen dinsdag een bedrijfspand aan de Ottos...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.