Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun je óók in de winter de weg op met je scooter of motor

Aangeboden door MotoVeda 8 januari 2019

Vanaf november slaat het weer in ons land om en kun je regen, vriezen of zelfs sneeuw verwachten. Tijd om de scooter of motor binnen te zetten? Nee hoor, want er zijn talloze producten en adviezen die je kunnen helpen ook in de winter lekker warm de weg op te gaan. MotoVeda in Ede adviseert je graag. 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Je hoeft je scooter, motor of Piaggio MP3 niet te laten staan in de winter. Wel moet je een aantal adviezen opvolgen en kan het handig zijn om wat producten aan te schaffen speciaal voor de koude maanden.

Winterbanden

MotoVeda Ede winter scooter motor

Wissel je banden in voor een goed stel winterbanden. Bij MotoVeda krijg je advies over de beste winterband bij jouw voertuig, en ze slaan ook nog je oude banden gratis voor je op tot de winterband er weer af mag. In het voorjaar stuurt MotoVeda jou een herinnering dat je de banden weer kunt komen wisselen.

Warm de weg op

motoveda
fotocredit: MotoVeda

Met kleding kun je al zoveel kou op de motor doen verdwijnen. En nee, we bedoelen niet gewoon een dikke sjaal van de buurtwinkel, maar kleding speciaal voor op de weg. Denk aan jassenbroekenthermokleding en halsbescherming van merken zoals Macna en Revit.

Maar, zoals je weet moeten je voeten en handen ook goed warm zijn. Anders is de rest van je lichaam niet meer warm te houden! Wintersokken, laarzen en schoenen houden je voeten goed warm. Een beenkleed bied ook extra bescherming tegen regen en kou. Je handen houd je warm met handvatverwarming en goede winterhandschoenen. Je kunt ook kiezen voor de verwarmde handschoenen van Macna.

Winteronderhoud

MotoVeda Ede winter scooter motor

Maak gebruik van de winterkorting bij MotoVeda en breng je scooter, motor of MP3 langs voor onderhoud. Dan krijg je tot 28 februari van dit jaar namelijk tot 15% korting. Meld je voertuig aan met de code WINTER2019 of ga naar de website van MotoVeda.

Je voertuig stallen

MotoVeda Ede winter scooter motor

Ga je jouw scooter of motor zelf stallen deze winter, bijvoorbeeld in een garage bij je thuis? Denk dan aan de volgende adviezen van MotoVeda, zodat jouw voertuig de winter goed doorkomt.

  • Dek het voertuig af met een speciale hoes. Bij MotoVeda kun je hoezen van Booster en DS-cover aanschaffen.
  • Haal de accu uit de scooter en hang hem aan de acculader. Wil je een Optimate acculader? MotoVeda heeft acculaders in het assortiment.
  • Voorkom moeilijk starten en onregelmatig lopen en gebruik Putoline Stabilizer. Fuel Stabilizer is een geavanceerd beschermingsproduct voor het brandstofsysteem. Als je je motor of scooter voor een maand of langer stalt en er brandstof in de tank achterblijft, is het gevaar dat de benzine oxideert. Hierdoor ontstaat vervuiling in de tank en in belangrijke onderdelen van de carburateur.
  • Een motor of Piaggio MP3 stallen? Dat kan in de winterstalling van MotoVeda.


Meer over MotoVeda ontdekken?

MotoVeda auto en mobiliteit

Gesloten09:00 - 18:00

Verlengde Parkweg 23, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.