Vaak pech? Zo voorkom je die eindeloze autozorgen

Aangeboden door Auto Jawes Ede 26 januari 2019

Geen gedoe, prettige service en kwalitatief auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. Wie wil dat nu niet? In Ede kun je daar nu gebruik van maken en wel bij Auto Jawes, waar je gebruik kunt maken van James Autoservice. Of je nu particulier of zakelijk rijdt, bij Jawes ben je welkom met je bolide. 

James Autoservice is de merkonafhankelijke auto-onderhoudsketen met bijna 70 vestigingen in Nederland. Naast hoogwaardige service biedt James vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is leven zonder autozorgen! Martin Westerhof runt samen met Gerrie Weijman het Edese autobedrijf. “Eigenlijk is het toeval dat de naam van James autoservice maar een letter verschilt met de naam van ons bedrijf. Het weerspiegelt de service die we al meer dan 40 jaar hebben geboden en biedt net even een stukje meer.”

Auto Jawes Ede James Autoservice (klein)
fotocredit: Auto Jawes Ede

Onderhoud voor jou geregeld

In de regel heeft een auto een kleine beurt nodig na 15.000 kilometer of 1 jaar, een grote beurt na 30.000 kilometer of 2 jaar. James Autoservice verricht onderhoud aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer. Zij geven duidelijke informatie en houden zich aan prijs- en afleverafspraken. Daarmee komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Voor 34,95 per jaar is daar de James rijgarantie. Bij pech met de auto helpen de specialisten van de James alarm-centrale je weer snel op weg.

Leasewagen? Geen probleem

Vrijwel alle leasemaatschappijen hebben een samenwerking met merkonafhankelijke onderhoudsketen James Autoservice. Over alle diensten als reparatie, onderhoud, APK en banden zijn afspraken gemaakt, inclusief de gratis haal- en brengservice. Bij onderhoud wordt de auto zelfs gewassen en retour gebracht. “De zakelijke rijder kan gewoon doorwerken, zonder verloren uren. Het gehele wagenpark kan bij een adres met landelijke dekking onderhouden worden, dus alle bedrijfsauto’s in Nederland bij een adres. Bij pech met de auto helpen de specialisten van de James alarmcentrale je weer snel op weg. Dat is leven zonder autozorgen.

APK

De algemene periodieke keuring van de auto is wettelijk verplicht, dus je moet er aan geloven. Gelukkig kunnen de experts bij James Autoservice je daarmee helpen.

Auto Jawes Ede James Autoservice
fotocredit: Auto Jawes Ede

Gecertificeerde kwaliteit

James draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in haar vaandel. Elke aangesloten vestiging is gecertificeerd door BOVAG en Stichting Duurzaam Repareren. Dat betekent dat er wordt gestreefd naar groene en duurzame oplossingen die economisch haalbaar zijn. Zo draag jij ook je steentje bij!

APP Auto Jawes

Handig je autozaken regelen op je smartphone? Dat kan, met de Auto Jawes app. In de app vul je jouw profiel en kenteken in. Vervolgens kun je direct profiteren van alle voordelen die de app jou te bieden heeft. Een herinnering aan de APK, plannen van een werkplaatsafspraak, op hoogte blijven van het actuele occasions aanbod, altijd hulp bij pech of storingen en een medewerker eenvoudig te bereiken via de live-chat.

Geld terug?

Nog een leuk extraatje bij James Autoservice; als jij na jouw werkplaatsafspraak een review achterlaat op de James Autoservice website, dan kun je het betaalde factuurbedrag terugwinnen. Leuk toch?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Auto Jawes Ede. Meer over Auto Jawes Ede ontdekken?

Auto Jawes Ede auto en mobiliteit

Vandaag gesloten

Noorder Parallelweg 15, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.