Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opletten! Deze Edese flitspalen flitsen het vaakst afgelopen maanden

Door indebuurt Ede 21 oktober 2019

Ede is een goudmijntje voor het Centraal Jusitieel Incassobureau, zo lezen wij op de website van Rijksoverheid. De Edese flitspalen hebben het derde tertiaal – van mei tot en met augustus 2019 – van dit jaar hun werk goed gedaan. Wij zetten op een rijtje welke digitale flitspalen de afgelopen maanden de meeste boetes opleverden.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Keesomstraat – Galvanistraat

Flitspaal Keesomstraat
Foto: Google Maps

Geen lievertje, deze paal op de kruising van de Keesomstraat en Galvanistraat. Hij leverde precies 827 boetes op, waarvan 724 voor te hard rijden en 103 voor door rood rijden. Dat is meer dan de eerste vier maanden van het jaar, toen werden hier 799 mensen op de bon geslingerd. Je mag hier overigens 50 kilometer per uur rijden.

Jan Th. Tooroplaan

Flitspaal Jan Th. Tooroplaan
Foto: Google Maps

Op de rem trappen op de Jan Th. Tooroplaan? Dat hoeft niet meer: deze flitspaal is verdwenen sinds eind augustus. De paal leverde voordat ‘ie voorgoed verdween nog wel even 873 boetes op voor te hard rijden. Dat was de eerste paar maanden van het jaar nog 1.033 boetes. Je mag hier ook 50 kilometer per uur rijden.

Molenstraat

Molenstraat
Foto: Google Maps

Op de Molenstraat wordt het gaspedaal regelmatig net iets te hard ingedrukt. Deze paal leverde 1.375 boetes op van mei tot en met augustus, ietsje minder dan de maanden ervoor (1.423 boetes) voor te hard rijden. Ook hier mag je 50 kilometer per uur rijden.

Van Balverenweg

Van Balverenweg flitspaal
Foto: Google Maps

Even snel racen naar Bennekom of zou het komen omdat je het gevoel hebt dat je hier harder kunt rijden dan mag? 3.864 bekeuringen voor te hard rijden leverde deze flitspaal aan de Van Balverenweg in Bennekom de eerste maanden van 2019 op, van mei tot en met augustus waren dan 4.033 boetes. Vast allemaal mensen die naar het openluchtzwembad gingen. Je mag hier 50 kilometer per uur rijden.

Dr. W. Dreeslaan

Flitspaal Dr. W Dreeslaan
Foto: Google Maps

*Tromgeroffel* De meest gevreesde flitspaal van Ede. Deze paal leverde in vier maanden maar liefst 5.494 boetes (van januari tot en met mei 6.119) op, waarvan 4.811 voor te snel rijden en 683 voor door rood rijden. WOW, al vinden we die flinke daling ten opzichte van de eerste maanden van het jaar wel fijn. Je mag hier 50 kilometer per uur rijden.

N310

Foto ter illustratie: ANP

Hoewel deze flitspalen niet in Ede-stad of Bennekom staan, willen we ze toch even noemen: de palen aan de N310 naar Otterlo en Harskamp. Vooral de paal ter hoogte van Harskamp is goed voor flink wat boetes de afgelopen maanden – opvallend veel zelfs.

Lees ook:

Deze Edese flitspaal deelt elke 32 minuten een boete uit

Het rechtervoetje voelt bij iedereen wel eens te zwaar. Extra vervelend als dat net gebeurt bij een ...

De verkeersboetes gaan omhoog: dit betaal je in 2020 voor overtredingen

De hoogte van de verkeersboetes in 2020 is bekend. Dat publiceerde de website VerzekerUzelf op basis...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.