Nieuw seizoen! Dit is er allemaal nieuw bij MotoVeda

Aangeboden door MotoVeda 11 maart 2019

Het MotoVeda team is er in maart weer helemaal klaar voor om gas te geven! Het seizoen mag dan wat hen betreft weer gaan beginnen, daar doen zij het tenslotte voor. De werkplaats is weer volgepland en er worden weer nieuwe en tweedehands voertuigen afgeleverd. Daar worden ze bij MotoVeda enthousiast van!

Seizoensbedrijf

Wanneer je zoals MotoVeda scooters, MP3’s, motoren en alles wat daarbij hoort verkoopt, dan weet je dat je met een seizoenbedrijf te maken hebt. Van maart tot en met oktober is het bij hen topdrukte! De andere maanden van het jaar bereid het team van MotoVeda zich voor op het nieuwe seizoen, onderhouden de mensen van de technische afdeling motoren en MP3’s die in de winterstalling staan en is er ook tijd om tweedehands voertuigen klaar te maken.

MotoVeda Ede
fotocredit: MotoVeda

‘In een warm bad’

MotoVeda heeft klantenbeleving op nummer 1 staan. “Een klant moet bij ons in een warm bad stappen”, vertelt eigenaresse Emmy Veenendaal. “De presentatie moet kloppen, de koffie moet goed smaken en
er moet gebruik kunnen worden gemaakt van testritten op voertuigen, uitproberen van kleding en helmen en voor kleine technische mankementen moet een klant direct terecht kunnen.” Inmiddels is het technisch team en de werkplaats zo uitgebreid dat ze klanten snel en vakkundig kunnen helpen met scooters maar ook zeker op motorgebied.

Testdagen en meer

MotoVeda organiseert regelmatig testdagen en evenementen die terug zijn te vinden op de website. Zaterdag 23 maart wordt de MotoVeda Vrienden dag georganiseerd. Alle “vrienden” van MotoVeda zijn samen met hun familie, collega’s, buren van harte welkom om nieuwe modellen te komen bekijken, gebruik te maken van korting in de kleding- en helmenshop en te genieten van goed verzorgde catering. MotoVeda gaat ook dit jaar weer GAS geven!

Nieuwe merken

Met de motormerken Aprilia en MotoGuzzi in huis en in het najaar een mooi Japans merk wat er aan staat te komen groeit MotoVeda steeds meer richting een volwaardig Motor- én scooter centrum. Henk, Emmy en hun team hebben ambities genoeg!

motoveda ede motor ede


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MotoVeda. Meer over MotoVeda ontdekken?

MotoVeda auto en mobiliteit

Vandaag gesloten

Verlengde Parkweg 23, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.