Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Elektrische scooter, vervoer van de toekomst!

Aangeboden door MotoVeda 2 april 2019

De voordelen van elektrische scooters zijn bijna eindeloos. Je hebt bijvoorbeeld nooit opstartproblemen, kunt goedkoop rijden, een elektrische scooter is niet storingsgevoelig én ook nog muisstil. Bovendien heb je er nauwelijks werk aan wat betreft onderhoud. De hoogste tijd dus om over te stappen naar elektrisch! Wil je er eerst graag eentje uitproberen? MotoVeda heeft ruime keuze aan elektrische scooters. 

De elektrische scooter is niet alleen een verantwoorde keuze, maar heeft ook een uniek en verfijnd design. De Vespa Elettrica is daar een mooi voorbeeld van. Het Italiaanse merk Vespa is niet voor niets de meest populaire scooter aller tijden! De Vespa Elettrica heeft een multimediasysteem, een laadkabel voor je apparatuur en de accu is in maar liefst vier uur opgeladen. En, altijd handig; je kunt alsnog een helm kwijt in het zadel, ondanks dat daar ook de accu zit. De Elettrica wordt binnenkort verwacht bij MotoVeda.

elektrische scooter ede motoveda

De elektrische scooters van het merk NIU staan al wel in de showroom bij MotoVeda. De NIU M+ biedt zelfs plaats aan twee personen. Bij de aanschaf van een NIU is een app te downloaden waarop de eigenaar direct inzicht heeft in de inhoud van de accu, het verbruik, de gereden routes, geplande service- en onderhoudsbeurten. Bij diefstal kan via de app de scooter gelokaliseerd worden. Met een gewicht van 55 kilo is de scooter voor iedereen hanteerbaar.

Geen benzine

Je kunt bij MotoVeda trouwens ook terecht voor onderhoud en de tofste accessoires voor verschillende merken. Elektrische scooters verbruiken geen benzine en de onderhoudskosten zijn gehalveerd. Maar aan de geluidloze motor moeten we nog wel een beetje wennen in het verkeer, vandaar dat de fabrikant er een geluid heeft toegevoegd wanneer de motor afslaat. Handig!

Evenementen

Elke scooter heeft een eigen fanbase. Op de website van MotoVeda vind je een overzicht van alle evenementen waarop je elkaar kunt ontmoeten.

elektrische scooter ede motoveda

Testdagen

Je bent op 6 april welkom bij MotoVeda om de elektrische scooters in het assortiment te komen testen . MotoVeda is op Tweede Paasdag ook geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Je kunt dan een testrit maken op elektrische scooters, de MotoGuzzi V85 TT, de Piaggio MP3 of op een gewone scooter/motor. Zorg dat je er bij bent!

Op afspraak ben je voor een testrit natuurlijk ook op andere dagen van harte welkom.


Meer over MotoVeda ontdekken?

MotoVeda auto en mobiliteit

Vandaag gesloten

Verlengde Parkweg 23, Ede

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.