Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Terugkijktip: Lunterse Martine deed mee aan First Dates

Door Hanneke van Olst 5 december 2019

Zat jij woensdagavond op de bank naar First Dates te kijken? Grote kans dat je Martine hebt gespot! De Lunterse ging op date met Sjoerd. De grote vraag is natuurlijk: hoe verliep het afspraakje?

Voor wie het concept van First Dates niet kent, leggen we het nog even kort uit. Je geeft je op voor het programma en aan de hand van een vragenlijst en een gesprek wordt je gekoppeld aan een andere deelnemer. Met die persoon ga je op date voor de camera. Aan het eind van het afspraakje moet je zeggen of je het ziet zitten om nog een keer af te spreken. Dit heeft Martine dus ook gedaan! Wordt het happily ever after? Of is het één grote flop?

De date

Het is niet de eerste keer dat Martine mee deed aan First Dates. Eerder was ze ook al te zien in het programma, maar haar date was niet zo’n succes toen. Nu probeerde ze het gewoon nog een keer, stoer! Als Martine bij het First Dates-restaurant aankomt, is haar date er nog niet. Ze vertelt dat het lastig is om een leuke man tegen te komen in het dagelijks leven. Ze zoekt een creatief persoon die iets met muziek heeft en ruimdenkend is. Qua uiterlijk houdt ze van lange mannen, maar ‘de uitstraling maakt de man voor mij’.

Sjoerd. Foto: still First Dates – BNNVARA

Haar date is Sjoerd van 47. Fysiek dan, mentaal is hij een jaar of 16, vertelt hij. Hij rijdt motor en is dol op concerten van grote bands. Van beroep is hij projectontwikkelaar. Hij zoekt iemand die uniek is en authentiek. Als Martine, die inmiddels aan de bar zit, Sjoerd binnen ziet komen bespeuren we een glimlachje. Goed teken!

Na een kort gesprekje aan de bar, verplaatst het duo zich naar hun tafel om écht aan de date te beginnen. We gaan natuurlijk nog niet verklappen hoe de avond is afgelopen, maar aan de gezichten van deze twee kun je misschien al wel een en ander aflezen…

Foto: still First Dates – BNNVARA

De aflevering kun je hier terugkijken.

Meer Edenaren in First Dates:

Marjan First Dates

De Edese Marjan deed mee aan First Dates en dat ging er zo aan toe

Afgelopen woensdagavond was Marjan uit Ede te zien in het programma First Dates. Dit is een programm...

adv.