Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mr. Frank Visser in Ede: zien we binnenkort een Edes conflict op tv?

Door Hanneke van Olst 15 januari 2020

Onderweg naar een interview vandaag, op woensdag 15 januari, reden we achter een zwarte auto. Nu is dat op zich niet zo bijzonder, maar deze auto had een foto van Meester Frank Visser en Viktor Brand op de zijkant staan. Je raadt het al: we hebben de auto van de Rijdende Rechter gespot. 

Of de opnames nou waren voor Mr. Frank Visser rijdt visite of Mr. Franks Visser doet uitspraak waren, weten we niet, maar dat maakt niet uit. In ieder geval was de bekendste rechter van Nederland in ons grote dorp mét camera.

Maanderweg en Mr.Bojangels

Wij spotten hem aan de Maanderweg, ongeveer ter hoogte van de winkel Hengelsport De Schub. Hier zien we ook draaiende camera’s. SBS6 kregen we niet te pakken, dus na een oproepje op social media aan jullie blijkt dat het gaat om een ruzie over een erfgrens. Ook blijkt de crew gespot te zijn op het Kuiperplein en bij bij Grand Café Mr.Bojangels. Zou hier de uitspraak, de geïmproviseerde rechtbank, zijn geweest? Of kwam de crew hier gewoon lunchen?

Meerdere keren gespot

Hopelijk gaan we het binnenkort zien op televisie! Wij houden het in de gaten en laten het je natuurlijk weten als we Ede op tv gaan zien. We vernamen dat de auto van Meester Frank Visser meerdere keren in Ede is gezien, dus zijn benieuwd!

Lees ook:

BN’er verrast Bennekomse juf (video)

Hee, een bekend gezicht! De uit Bennekom afkomstige actrice Stijn Fransen gaat voor de campagne 'Je ...
Rob de Nijs

Bekende Edenaren: deze BN’ers komen uit Ede

Lang niet alle bekende Nederlanders komen uit de Randstad! Ook al zijn er een hoop bekende Edenaren ...

Meer over

Shownieuws

adv.