Restaurant Jakarta Baru is gestopt en jij kunt hier je eigen restaurant beginnen

Door Hanneke van Olst 13 maart 2019

Helaas pindakaas, Aziatisch restaurant Jakarta Baru heeft de deuren gesloten rond het einde van 2018. Dat is jammer, maar het biedt ook kansen. Bijvoorbeeld als je je eigen restaurant wilt beginnen in het centrum van Ede. 

Als je geen horeca wilt beginnen, maar een ruimte zoekt voor je praktijk, kantoor, dienstverlenend bedrijf, atelier of maatschappelijk en culturele voorziening, zit je hier ook goed. Volgens het bestemmingsplan van dit pand is dit hier ook toegestaan.

Aziatische keuken

Toch het liefst een eigen restaurant? Dan kun je de keuken overkopen! Deze keuken is gedeeltelijk afgestemd op Aziatisch koken. Het restaurantgedeelte heeft verder een open bar en buffet met circa 70 zitplaatsen. Aan de keuken vind je aansluitend een berging en koeling. Het pand heeft ook een kelder en gescheiden dames- en herentoilet met voorportaal.

Foto: Horecasite.nl
Foto: Horecasite.nl
Foto: Horecasite.nl

Grotestraat 133

Het pand is ongeveer 191 vierkante meter groot en te vinden op Grotestraat 133, in de Bospoort dus. Een leuke straat met toffe ondernemers als barbier Nima, Work Garden, Boetiek Chantal en nog veel meer. Goed om te weten: het pand is in 2008 volledig gerestaureerd en dus in zeer goede staat. Lees hier meer!

Beste gasten,Zoals jullie misschien al hebben vernomen gaat Jakarta Baru voorgoed de deuren sluiten op 28 december…

Posted by Jakarta Baru on Sunday, 2 December 2018

adv.