Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: heb jij al bananenkunst gespot in Ede?

Door Hanneke van Olst 10 december 2019

Een opvallende nieuwsbericht deze week: op een beurs in Miami plakte kunstenaar Maurizio Cattelan een banaan met ducttape aan de muur. Het werk, ‘Comedian’ genaamd, werd meerdere malen (!) voor 120.000 dollar verkocht. Afgelopen zaterdag werd de overrijpe vrucht van de muur gehaald en opgepeuzeld door een andere kunstenaar: David Datuna.

Een Albert Heijn in Den Bosch sprong hier op hilarische wijze op in, door ook een banaan aan de muur te tapen en er een bonusaanbieding van te maken: van 120.000 dollar nu voor maar 28 eurocent. Briljant, als je ’t ons vraagt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxim Hartman (@maximhartman) op

Stuur jouw foto in

Nu spotten wij vandaag op Facebook ook zo’n banaan, in de Edese Safarisupermarkt. We kunnen ons zo voorstellen dat er meer lolbroeken aan de slag zijn gegaan in Ede. Heb jij er een gespot? Alle foto’s van Edese geducttapete bananenkunst mogen naar [email protected], of via Facebook of Instagram naar ons verzonden worden. Maken wij er vervolgens een ontzettend artistiek lijstje van, ‘cause this shit is bananas!

Nu in de aanbieding duck tape banaan 120$ 😆 #grapjenatuurlijk #cattelanbanana #banana #kunst #safarikunst #kunstenaar #teduur #goedkoop #maandagmotivatie #mondaymotivation #mondaymood

Posted by Safarisupermarkt on Monday, December 9, 2019

adv.