Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In Ede kun je letterlijk dineren op hoog niveau

Door Hanneke van Olst 12 juni 2019

Net als voorgaande jaren organiseert JCI Ede ook dit jaar weer Dinner in the Sky. Ja, dit is precies zoals het klinkt: dineren in de lucht. 

Op vijftig meter hoogte genieten van culinaire hoogstandjes, met uitzicht over Ede en de Veluwe, terwijl je hangt. Klinkt dat als iets uit de toekomst? In Ede kan het gewoon.

Dinner in the Sky

Voor het tweede jaar (ook in 2017) organiseert JCI Ede Dinner in the Sky. Er komt een hijskraan met daaraan een dinertafel die elf keer naar boven gaat. Per keer brengt hij 22 personen het luchtruim in. De lucky ones met een ticket mogen hoog boven de grond genieten van een diner of high wine. De gerechten worden gemaakt door chefkok Marijn van Worp.

Voor het goede doel

Voor €150,- kun je een stoel reserveren voor een high wine en voor €275,- een stoel voor een diner (prijzen exclusief btw en minimale afname is twee stoelen). De opbrengst van Dinner in the Sky Ede gaat naar twee lokale doelen: de G-atleten bij atletiekverenigingen Climax Ede en VAV Veenendaal. Bij deze twee verenigingen sporten elke week kinderen met een (lichamelijke) beperking.

Ground Event

Blijf je liever op de grond? Geen probleem, JCI Ede organiseert ook een Ground Event: in de Mauritskazerne. Vanaf 17.00 ontmoeten ondernemers uit de regio, relaties, familie en overige gasten elkaar in een ontspannen setting met onbeperkt hapjes en drankjes. Om 20.00 wordt de cheque uitgereikt aan VAV en Climax en om 21.00 uur gaat de dj los in de Mauritskazerne. Tickets voor enkel het Ground Event kosten €60,-. Heb je een stoel geboekt in de lucht? Dan zit toegang tot het Ground Event er al bij.

Waar? Mauritskazerne
Wanneer? Donderdag 27 juni vanaf 17.00 uur
Meer informatie? Check de website!

adv.