Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opmerkelijk

Lief! Dit dasje uit Ede werd gered door een Jack Russel

25 maart 2020

Een paar weken geleden ontsnapte een enthousiaste Jack Russel van het terrein van zijn baasjes in Ede en belandde in de buurt van een dassenburcht. Hij nam een klein dasje…

Binnenplein Klinkenberg opgevrolijkt met stoepkrijt

24 maart 2020

Super! Om ouderen een hart onder de riem te steken, heeft Present Ede met vijf moeders en tien kinderen het binnenplein van Vilente de Klinkenberg opgevrolijkt. 

Ziekenhuis Gelderse Vallei zegt: bedankt voor die bloemen

24 maart 2020

Normaal horen we de paus, na zijn paaswensen, de legendarische woorden ‘bedankt voor die bloemen‘ uitspreken. Maar niet dit jaar, er gaan geen Nederlandse bloemen naar de paus. 

Moet je lezen (of luisteren): Jan maakt ontroerend gedicht voor zijn broer en zorgheld

24 maart 2020

‘Hoewel aanraken is verboden, raak jij ons recht in het hart‘ en ‘je bent niet alleen mijn broeder, maar die van het hele land‘. Zinnen uit het gedicht dat Jan…

Deze bijzondere man trok afgelopen weekend door Ede

17 maart 2020

Terwijl iedereen afgelopen weekend druk was met de nieuwste maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, trok een bijzondere man door Ede – inclusief bolderkar bomvol spullen. 

Kom maar door: wij zoeken briljante bedrijfsnamen in Ede

28 februari 2020

Ken je de Naam van het Jaar? Dit is een jaarlijkse verkiezing waarbij de beste bedrijfsnaam gezocht wordt. Bij de laatste verkiezing won het duurzame verfbedrijf Fairf. Eerdere winnaars waren…

In de natuur rondom Ede wordt binnenkort poeder uitgestrooid om deze reden

25 februari 2020

Je gaat ze in de komende weken misschien wel tegenkomen: mannen met mondkapjes voor, in de natuur. Ze strooien er steenmeel rond. 

Foutje, bedankt! Plaatsnaam ‘Ede’ paar dagen verdwenen van Google Maps

12 februari 2020

Vorige week waren wij bezig met een artikel over de app Too Good To Go. Daarbij wilden we alle deelnemende bedrijven in de plaats Ede selecteren natuurlijk, maar we konden…

Tesla crasht in fietsenstalling van station Veenendaal-De Klomp

11 februari 2020

Een bizar ongeluk: maandagavond 10 februari rond 22.30 uur is een Tesla in de fietsenstalling van Station Veenendaal-De Klomp terecht gekomen. 

Snelwegrijder, let op! Omgevallen vrachtwagen blokkeert A12

10 februari 2020

Moet je vandaag nog over de A12 in de richting van Arnhem naar Utrecht? Let dan even goed op, want de weg is geblokkeerd door een omgevallen vrachtwagen.

Pagina 1 van 16

adv.