Nieuwsoverzicht: dit gebeurde er allemaal in Ede afgelopen weekend

Door Hanneke van Olst 13 mei 2019

Was jij te druk met je moeder verwennen om het nieuws op de voet te volgen? Geen nood, daar zijn wij weer met een nieuwsoverzicht. Dan ben je meteen weer helemaal bij.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Auto in vlammen op

Brandweerwagen
Foto: ANP

Aan de Haviklaan in Ede is zaterdag op zondagnacht rond 02.20 een auto volledig uitgebrand. Brandstichting lijkt de oorzaak. Lees hier meer.

Inhaalmanoeuvre gaat mis, bestuurder ervandoor

Politie Auto
Foto ter illustratie: ANP

Bij een ongeval aan de Goorsteeg zaterdagavond is een Volkswagen Caddy total loss geraakt. De bestuurder wilde een BMW inhalen, maar raakte van de weg. De BMW liep schade op, de andere auto bleek later total loss. Na het ongeval is de veroorzaker te voet weggegaan, nog voordat de politie arriveerde. Lees hier meer.

Edese dansers tweede van Europa

We schreven eerder al over het succesvolle dansteam Lil’Legends van de Edese dansschool Imove. Er lijkt geen einde te komen aan de reeks titels die het team binnensleept. Gisteren werden de jonge dansers tweede tijdens het EK streetdance. Ze gaan eind augustus naar het WK in Blackpool Engeland, spannend!

Ede weer op tv

De gemeente Ede was weer eens op tv. Voor de uitzending van de grote tuinverbouwing van SBS6 werden opnamen gemaakt met boswachter Henk Ruseler in de Beeldentuin van het Kröller-Müller Museum in Otterlo en beklommen ze ook de hoge Kijk Uit. De uitzending terugkijken kan hier.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws

adv.