Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je echt een keer naar Restaurant Stam moet gaan

Aangeboden door Restaurant Stam 5 oktober 2019

Met een nieuwe naam en complete restyling van het interieur gingen de broers Remco en Menno Woutersen afgelopen zomer van start in restaurant Stam. Ben je nieuwsgierig wat er allemaal is veranderd? En er nog niet aan toegekomen langs te gaan in het pand aan de Otterloseweg, waar je eerst Restaurant Vroeger trof? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Wij geven je zeven redenen waarom je echt een keer wilt eten bij Restaurant Stam.

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Elke dag een Vrij-Mi borrel

Foto indebuurt Ede

Je kunt bij Restaurant Stam à la carte eten, en ook ook heerlijk borrelen. Er staan nu heerlijke bokbiertjes op de tap, voor elk seizoen is er een uitgebreide keuze. Maak het af met hapjes, Stam heeft een aparte borrelkaart!

Lunchen met of zonder zakelijke partner

Foto indebuurt Ede

De broers Woutersen vertellen dat je bij Stam goed terecht kunt voor een business lunch. Als we rondkijken snappen we waarom zakelijke gasten hier graag afspreken. Je zit heerlijk ruim en rustig, niemand kijkt er op je bord. Ook als je geen zakelijke afspraak hebt is Stam een aanrader voor de lunch.

Dichtbij het bos

Foto: indebuurt Ede, Herman van Alfen

Combineer een wandeling in het bos met koffie met appeltaart of een ander gebakje. Of een lunch. Ben je later op de middag nog lekker het bos in geweest? Geen probleem, bij Stam kun je ook terecht voor de stevige trek. Je kunt heerlijk wandelen in het Edese bos, gelegen aan de overkant van de weg. Of in de landelijke omgeving van de Driesprong.

Culinair genieten voor iedereen

Foto indebuurt Ede

Remco is de chef-kok en staat garant voor originele gerechten. Restaurant Stam kiest voor eerlijke producten, zoveel mogelijk uit de eigen streek. Denk daarbij aan vlees van Ecofields en Brinkhorst, ei- en zuivelproducten van Edwin Buitenhuis. Er is een ruime keuze aan biologische wijnen die goed bij de gerechten passen. Kortom: culinair genieten in een ongedwongen sfeer voor iedereen.

Groot terras en makkelijk parkeren

Foto: indebuurt Ede

Bij Restaurant Stam hebben ze de ruimte. Niet alleen binnen in het grote, maar toch gezellige restaurant dankzij de open haard en alle knusse hoekjes. Buiten is een groot terras waar het op een zonnige en warme dag goed toeven is. En niet onbelangrijk, je kunt je auto makkelijk kwijt op de grote parkeerplaats. Gratis.

Diner overdag

Foto indebuurt Ede

Eet je net zoals in het buitenland graag een wat groter gerecht als lunch? Bij Restaurant Stam mag je gewoon kiezen van de hele kaart. Dus een diner als lunch is geen punt. Of een voorgerecht. De gast is stamgast en voelt zich al snel thuis. Als je thuis graag warm eet tussen de middag, dan kan dat bij Stam ook.

Kaart wisselt minimaal zes keer per jaar

Foto indebuurt Ede

Denk je dat je jouw favoriete gerechten al wel hebt gehad? Think again! Bij restaurant Stam wordt er regelmatig iets nieuws op de kaart gezet. Sowieso is er zes keer per jaar een nieuwe kaart met seizoensgebonden producten. Zodat jij nooit uitgekeken en uitgegeten raakt.


Meer over Restaurant Stam ontdekken?

Restaurant Stam lunch

Geopend10:00 - 23:00

Otterloseweg 40, Ede

Bekijk meer:lunch
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Ede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Ede.

adv.