Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je echt een keer bij Restobar Catcher moet gaan eten

Aangeboden door Restobar Catcher 14 oktober 2019

Een nieuwe vis aan de haak in Ede! Restobar Catcher is een nieuwe Edese hotspot met lekker veel vis op de kaart. Ben je gek op vlees of eet je helemaal vegetarisch? Ook dan kom je aan je trekken in dit sfeervolle restaurant op een historische plek. Check snel onze redenen om heel snel een bezoekje te brengen aan Catcher!

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Jonge ondernemers Remco en Sabine staan aan het roer

Foto: LJKmedia

Maak kennis met Sabine (30) en Remco (31), eigenaars van Restobar Catcher. Remco werkt al 15 jaar als kok en heeft altijd gezegd dat hij ooit een eigen restaurant zou willen. Het ondernemersplan lag al een tijdje op de plank. Toen het karakteristieke pand van het oude Marnixcollege voorbij kwam, greep hij zijn kans. “Ik wilde niet zomaar een restaurant, maar echt iets wat er nog niet is in Ede. De combinatie van een bar en restaurant moest naar voren komen. En er moet lekker veel vis op de kaart komen.” Zijn vrouw Sabine zag het ook wel zitten. Met haar achtergrond van werken in de zorg, weet zij ook van aanpakken, iets wat goed van pas komt in de horeca. “Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, maar er zijn ook veel raakvlakken met mijn vorige werk. Het zorgen voor mensen vind ik belangrijk, dat kan ik nu ook weer doen, maar dan op een andere manier.”

Het interieur is insta-waardig

Foto: indebuurt Ede

Als je nog niet bij Restobar Catcher binnen bent geweest, moet je dat zeker doen. Wat een hip interieur! Je kunt jouw avondje uit daar zo op instagram knallen. Remco vroeg een vriend die interieurstylist is om hem te helpen en dat zie je. Het restaurant heeft een moderne en unieke look en feel, waar je je, dankzij de warme kleuren en de comfortabele meubels, meteen op je gemak voelt.

Lekker veel vis

Foto: LJKmedia

Hou je van vis, dan is Restobar Catcher the place to be voor jou! Ga je eten met vrienden die liever een goed stuk vlees op hun bord hebben? Ook dat is geen probleem. Remco: “Wij willen dat iedereen hier kan genieten van goed eten en bijzondere gerechten. Dat je iets proeft wat je nog niet eerder hebt geproefd. Ik wil een bepaald niveau neerzetten, dat vind ik belangrijk. ”

Eerlijk alles delen: shared dining

Foto: LJKmedia

Bij Restobar Catcher zit je goed als je van shared dining houdt. Remco: “We serveren iets kleinere gerechten, formaat tussengerecht, waardoor je lekker veel verschillende smaken kunt proberen en ook van elkaar kunt proeven. Op deze manier proef je meer van de kaart dan in menig ander restaurant.”

Lekker lunchen

Foto: LJKmedia

Of je nu met je zakelijke relaties neerstrijkt voor een uitgebreide businesslunch of met vrienden, de lunchkaart van Catcher biedt veel mogelijkheden. “We hebben veel toegankelijke gerechten op de lunchkaart. Bij een businesslunch serveren wij een voorgerecht en hoofdgerecht en een lekker wijntje erbij.Van woensdag tot en met zaterdag serveren we lunch.”

Borrel en bite

Foto: indebuurt Ede

Je kunt bijna de hele dag terecht bij Catcher. Er is een grote bar voor wie wat wil drinken met vrienden of familie. De Borrel & Bite kaart ligt al klaar, zie jij jezelf al zitten? Of het nu de vrij-mi-borrel is of op zaterdagavond, het is goed toeven bij Catcher.

Enthousiast jong team

Foto: LJKmedia

De medewerkers van Restobar Catcher zijn er om jou een heerlijke tijd te bezorgen. Ze bruisen van de energie en het enthousiasme om van ‘hun’ restaurant een echte Edese hotspot te maken.


Meer over Restobar Catcher ontdekken?

Restobar Catcher restaurants en horeca

Gesloten11:30 - 23:00

Achterdoelen 11, Ede

Bekijk meer:restaurants en horeca
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Ede' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Ede.

adv.