Natuurfotografen opgelet! Jouw foto kan straks op het station hangen

Door Hanneke van Olst 8 mei 2019

Natuurfotografen hebben we in Ede genoeg. En ze maken de mooiste plaatjes! Ben je natuurfotograaf en heb je er altijd al van gedroomd om je werk aan een groter publiek te tonen? Dit is je kans! 

Jouw werk kan namelijk op NS-station Ede-Wageningen, Arnhem of Apeldoorn komen te hangen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert namelijk een fotowedstrijd. De winnende foto’s worden van 3 juni tot en met 16 juni tentoongesteld op de digitale borden en spreads op de drie stations.

Iconische foto van het park

De opdracht voor de deelnemers is om een iconische foto te schieten in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Voorwaarde is dat het park in een oogopslag te herkennen is; een close-up van een kever telt dus niet. Er mag wel een foto van de bijzondere dieren ingezonden worden, zoals van een wild zwijn, edelhert of moeflon. Maar een foto van het landschap, Jachthuis Sint Hubertus, museum Kröller-Müller of de witte fietsen die je overal in het park ziet, mag ook. Uiteraard geldt: hoe origineler, hoe beter.

Doe mee!

Wil je meedoen? Tof! Stuur je mooiste foto (resolutie: minimaal 1 MB) naar [email protected] onder vermelding van fotowedstrijd. Meedoen kan tot en met woensdag 15 mei, uiterlijk 24 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees ook:

Deze Instagrammers posten regelmatig bizar mooie foto’s van Ede en wil je dus volgen

Zo nu en dan een half uurtje (of langer) Instagrammen op hashtag Ede is helemaal niet vervelend. Med...

Ede in vroegere tijden: dit was de mode! (foto’s)

Dit zijn de mooiste foto’s van Ede uit 2018

Herfstkriebels: 9 x adembenemende foto’s van de herfst in Ede

adv.