Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! LFO kwam nooit eerder zulke grote ketels tegen als in drugslab Ede

Door Hanneke van Olst 9 augustus 2019

Eerder schreven we al over een groot drugslab aan de Ottostraat in Ede, dat ontmanteld wordt. In dat drugslab blijken ketels te staan. Geen kleintjes, maar meer van een Breaking Bad-formaat. 

Gebeurd er in Ede nooit wat? Zeker wel! Al is de productie van xtc waarschijnlijk niet wat je wilt dat er gebeurd in Ede. Aan de Ottostraat werd een drugslab ontdekt in een groot pand. De helft van het 1.600 vierkante meter grote pand was in gebruik voor de productie van synthetische drugs, waarschijnlijk xtc. Dat kun je ruiken: tijdens de ontruiming hangt er een zoete, amandelachtige geur.

Meerdere grote ketels

De politie trof in het pand meerdere grote ketels aan, die gebruikt werden voor de productie van drugs. Op Facebook schrijft de politie: “Van onze collega’s van het Landelijke Faciliteit Ondersteunen en Ontmantelen (LFO), begrepen wij dat ze niet eerder dergelijke grote ketels hadden aangetroffen.” We hadden dus misschien wel de grootste drugsketels van Nederland staan, maar of dat nou een record is waar we trots op moeten zijn…

Op dinsdag 6 augustus, kregen wij een tip dat er in een pand aan de Ottostraat een drugslab zou zitten. Het adres wat…

Posted by Politie Ede on Friday, August 9, 2019

Lees meer over het drugslab:

Spanning en sensatie! Ontmanteling drugslab is begonnen en kan dagen duren

Misschien had je het al gelezen: zwaarbewapende agenten vielen dinsdag een bedrijfspand aan de Ottos...

Meer over

112 Nieuws

adv.