Nieuws

Moet Sinterklaas een poncho aan? Dit is de weersverwachting voor de intocht in Ede

14 november 2019

We willen natuurlijk allemaal weten hoe we ons moeten kleden voor de grote dag. Dus je bent vast en zeker nieuwsgierig naar de weersverwachtingen voor de Sinterklaas intocht in Ede…

Dit is waarom je je fiets een winterbeurt moet geven (en hier kan dat in Ede)

13 november 2019

De winter komt er weer aan, het seizoen van gladde wegen, pekel op de weg en (misschien wel) centimeters sneeuw. En misschien ook wel het seizoen dat je je fiets…

Dit restaurant komt in het oude EHBO-gebouw van de ENKA-fabriek

13 november 2019

Een compleet nieuwe wijk, heel wat nieuwe woningen met bewoners, scholen: de nieuwe Enkawijk heeft al heel veel, maar nog niet echt een restaurant. Die gaat er wel komen. 

Op deze dag opent Intertoys weer

13 november 2019

Al gelezen? Intertoys komt terug naar Ede, in hetzelfde pand als waar ze eerder zaten in de Grotestraat in het centrum. En de Intertoys opent nog voor Sinterklaas.

Zo weet je binnen één minuut of je moet overstappen van zorgverzekeraar

13 november 2019

Het is weer zover: je kunt gaan checken of je goedkoper uit bent bij een andere zorgverzekering. Dat is het uitzoeken waard, want het kan je best wel wat geld…

Nieuw in het centrum van Ede: Happy Bodies

13 november 2019

Ede krijgt een vestiging van Happy Bodies! Aan de Posthoornstraat opent in het weekend van 16 en 17 november een lifestyleclub waar je met 35 minuutjes per training fit wordt. 

Dollemansrit door Ede; bestuurder spoorloos

13 november 2019

Mad Man of real life? In Ede was het verschil dinsdagavond een beetje vaag toen een man na een dollemansrit door Ede spoorloos verdween. 

Huh, militairen in de oude Klinkenberg? Dit is er aan de hand

12 november 2019

Als je militairen ziet klimmen en afdalen aan de buitenkant van de oude Klinkenberg, kan dat er best eng uitzien. Maar wees gerust, er is niets ernstigs aan de hand! 

Het antwoord op al je praktische vragen over de intocht van Sinterklaas in Ede vind je hier

12 november 2019

Het is bijna zover: de intocht van Sint en Piet in Ede. Op zaterdag 16 november zet de Goedheiligman voet op Edes grondgebied. Wij zetten alle info die je nodig…

Gaat het personeel van Ziekenhuis Gelderse Vallei staken?

12 november 2019

Naast alle stakingen van boeren en leraren, heeft ook het verplegend personeel een landelijke stakingsdag afgekondigd. Doen de verpleegkundigen van Ziekenhuis Gelderse Vallei ook mee?

Pagina 1 van 83

adv.