Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze app heb je altijd jouw Dierspecialist bij de hand

Aangeboden door Dierspecialist Timo 20 juni 2019

Wil jij alle gegevens over je huisdier makkelijk in één overzicht hebben? En tegelijkertijd het beste advies over je dier bij de hand hebben, en ook nog sparen voor korting op voer en meer producten? Download dan gratis de Dierspecialist app. Bij Dierspecialist Timo kun je jouw punten uitgeven. 

Jouw dierspecialist in de buurt

Een huisdier hebben is misschien wel het leukste wat er is maar er komt ook veel verantwoordelijkheid bij kijken. Daarom is het best fijn om altijd een kundige dierspecialist in je broekzak te hebben, namelijk in de vorm van de Dierspecialist App. Download de app gratis voor Apple en Android.

Wat zit er in de dierspecialist app?

In de app kun je onder andere de gegevens van jouw huisdier bijhouden in een dierpaspoort. Die geeft ook aan wanneer het tijd is voor ontvlooien. Handig! Maar de app is ook jouw persoonlijke gewichtscoach. Is je huisdier een beetje te zwaar? De Dierspecialist app helpt je met persoonlijk advies om je huisdier op het ideale gewicht te krijgen.

Via de chatfunctie ‘Diercoach’ kun je bovendien alle vragen over jouw huisdier stellen aan een professionele dierspecialist. Ook als je huisdier is vermist of je hebt een dier van een ander gevonden, kun je via de Animal Alert in de app dit doorgeven aan andere huisdiereigenaren.

Dierspecialist Timo bennekom ede
fotocredit: indebuurt Ede

Voor jou ook wat leuks

Natuurlijk helpt deze app jou om je huisdier gezond en gelukkig te houden, maar er zit ook van alles voor het baasje in! Zo kun je wat vriendelijker zijn voor je portemonnee door de app te gebruiken om punten te sparen en speciaal op jou afgestemde aanbiedingen binnen te krijgen. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen.

Tekst gaat door onder de foto. 

Dierspecialist Timo bennekom ede
fotocredit: indebuurt Ede

En waar je terecht kunt voor al die leuke aanbiedingen? Nou, bij Dierspecialist Timo uiteraard! Timo kan jou ook alles vertellen over de app en hoe die te gebruiken. Bovendien kun je in de winkel jouw verdiende spaarpunten uitgeven aan van alles. Dierspecialist Timo is ook jouw adres voor alle vragen en advies over je huisdier, dus heb je even zin in de app loop dan gerust binnen!


Meer over Dierspecialist Timo ontdekken?

Dierspecialist Timo

Geopend09:00 - 17:00

Dorpsstraat 47, Bennekom

adv.