Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig! Zo mis je nooit meer leuke nieuwtjes over Ede

Door Hanneke van Olst 11 augustus 2019

Ede is fantastisch, leuk, gezellig én er gebeurt van alles (geloof ons). Daar schrijven we op deze website maar al te graag over. Omdat jij vast ook verliefd bent op Ede, wil je natuurlijk geen enkel nieuwtje missen. Zo voorkom je dat!

Stel indebuurt in als ‘app’ op je telefoon

Wil je met één druk op de knop op onze website terecht komen? Dat kan als je indebuurt Ede instelt als sneltoets op je telefoon. Hier lees je hoe je dat kunt doen.

Volg ons op Instagram

Ben je fan van heerlijke plaatjes van Arnhem? Dan moet je ons vooral op Instagram volgen. Hier delen we mooie foto’s, maar ook belangrijke nieuwtjes. In onze Stories vragen we je mening over nieuwsverhalen, kun je ons vragen stellen en krijg je een kijkje achter de schermen! Volgen doe je hier.

Volg ons op Facebook

Op Facebook posten wij de hele dag door redactionele artikelen. Door ons te volgen, verschijnen nieuwtjes over nieuwe zaken in Ede, leuke lijstjes en nog veel meer interessante dingen in je tijdlijn. En handig: via Facebook is het heel makkelijk te reageren op onze artikelen. Volgen doe je hier.

Schrijf je in voor het hotspotalert

Wil je de allereerste van je vrienden zijn die weet over dat nieuwe koffietentje, of die ene kledingzaak die naar Ede komt? Schrijf je dan in voor ons hotspotalert. Bij iedere aankondiging of opening van een nieuwe zaak in Ede, ontvang je een mailtje in je postvak. Scrol naar beneden om je in te schrijven!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Geen zin om eindeloos door alle tijdlijnen van je social media accounts te scrollen? Dan kun je toch op de hoogte blijven van de belangrijkste gebeurtenissen in Ede, dankzij onze nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in, en ontvang iedere dag óf elke dinsdag onze nieuwsbrief via de e-mail!

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Ede. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over

Lifestyle

adv.