Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is nu te bestellen in Ede

Aangeboden door Automobielbedrijf G. Braber 3 november 2019

Groot nieuws! Het is eindelijk zover. Mazda heeft zijn eerste 100% elektrische auto op de markt gezet. Extra leuk: het is een betaalbare elektrische auto én hij is al te bestellen in Ede. 

Ruime auto met bijzonder interieur

Wat maakt de Mazda MX-30 zo bijzonder? Het is een ruimte auto met – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – veel plek voor alle inzittenden en hoge instap. Dat ruimte gevoel wordt versterkt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen (zie foto). De Mazda MX-30 First Edition is ontworpen met speciale 18-inch velgen en bijzondere kleurcombinaties.

In het interieur zit kurk verwerkt. Leuk detail, want Mazda is ooit begonnen als kurk-fabrikant. De stoelbekleding in de auto is gemaakt van gerecyclede petflessen. Je kunt kiezen uit twee bijzondere interieurs en alle innovaties op het gebied van veiligheid en infotainment die je nodig hebt voor optimaal rijplezier.

Kleinere accu en dus betaalbaar

Mazda heeft de MX-30 voorzien van een accupakket van 35,5 KWH. Daar kun je ongeveer 200 kilometer mee rijden. Door de kleinere accu is de auto licht en betaalbaar. De auto laadt in ongeveer 4,5 uur helemaal op bij een 22 kW laadpunt. Duurt dat te lang? Mazda heeft de auto ook uitgerust met een snellaad-optie zodat je na een halfuurtje de weg weer op kunt.

Nu al te bestellen

Het allermooiste is misschien wel dat de Mazda MX-30 nu al te bestellen is bij de Autobedrijf Braber in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts € 33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf € 82,- bijtelling in 2020 (zie de prijzen onderaan de pagina). Wil je meer weten over de nieuwe Mazda MX-30 of elektrisch aangedreven auto’s? Heb je bijvoorbeeld vragen over de actieradius, opladen of de accu? De verkoopadviseurs van Autobedrijf Braber helpen je graag verder.

Foto: Autobedrijf Braber

100% zakelijk of 100% particulier

Of je de nieuwe Mazda MX-30 nu zakelijk wilt rijden of particulier, eigenlijk is er maar één ding minder groot aan deze elektrische crossover. En dat is de prijs:

Operational lease: € 439,-

Bijtelling (in 2020): € 82,-

Private lease: € 515,-


Meer over Automobielbedrijf G. Braber ontdekken?

Automobielbedrijf G. Braber autobedrijven

Gesloten08:00 - 18:00

Dwarsweg 20, Ede

Bekijk meer:autobedrijven

adv.