Dit zijn de kerstmarkten in Ede

Door Hanneke van Olst 5 december 2018

Ben jij – net als wij – dol op sfeervolle kerstmarkten? Goed nieuws! In de gemeente Ede kun je in de wintermaanden heel veel kerstmarkten bezoeken. We hebben een lijstje gemaakt met de Edese kerstmarkten in 2018.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ede goes Winter The Christmasfair

Kerstmarkt
Foto: Pexels

Gezellig onder de bomen rondom de Oude Kerk in Ede vindt op zaterdag 15 december de Ede goes Winter The Christmasfair plaats. Veel standjes met leuke kerst- en winterdecoratie, lekkernijen, delicatessen, cadeautjes, kleding en nog veel meer. Uiteraard is er ook food en zijn er activiteiten voor de kids. De markt is van 10.00 uur tot 22.00 uur, dus lekker ’s avonds shoppen als de lichtjes aangaan, kan ook!

Kerstmarkt Maandereind Gruss Gott

Merry Christmas
Foto: Unsplash

De ondernemers van het Maandereind en Cultura organiseren zaterdag 22 december van 12.00 tot 16.00 uur een kerstmarkt op het Maandereind. Het Maandereind wordt omgetoverd tot glitterend landschap, met houten markthuisjes en workshops handletteren, speksteen bewerken, diams 3D verven en knutselen. En uiteraard is er ook wat te snoepen! 

Dickens Fair

Dickens Fair Bennekom
Foto: Stichting Organisatie Dickens Fair

Reis terug in de tijd op vrijdag 14 en zaterdag 15 december in Bennekom. Hier staat de Dickens Fair op het programma. De sfeer is reuze gezellig en natuurlijk lopen er heel wat figuren door het dorp die zo uit A Christmas Carol van Charles Dickens kunnen komen. Spot jij Scrooge?

Lunteren in kerstsfeer

Kerstmarkt
Foto: indebuurt

Het centrum van Lunteren is op zaterdag 8 december het decor voor een gezellige kerstmarkt. De markt begint om 13.00 uur. Uiteraard is er koek en zopie en muziek aanwezig. Bovendien zullen diverse koren hun keeltjes smeren! 

Kerst rond de Koepel in Lunteren

Vuurkorven, een tent met koek en zopie en een kraampje met lampionnen. En natuurlijk een aantal koren. Kerst rond De Koepel in Lunteren is dit jaar op zaterdag 8 december, natuurlijk rondom de Lunterse Koepel. 

Kerstmarkt bij de Hoge Veluwe

Merry Xmas
Foto: Unsplash

Tussen de (hopelijk besneeuwde) bomen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat op zaterdag 8 december en zondag 9 december een knusse kerstmarkt opgetuigd. Geniet van streekproducten, brocante, cadeautjes en natuurlijk muziekoptredens. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur moet je op het Marchantplein zijn. De entree is gratis, al betaal je wel entree voor het park zelf. Extra leuk: je mag ook je eigen den omzagen voor de kerstboom. 

Wintermarkt op de Proosdij

Wintermarkt op de ProosdijOp 12 december van 16.00 uur tot 21.00 uur is er wintermarkt op de Proosdij. Ook dit beloofd…

Posted by Publieksboerderij de Proosdij on Thursday, 15 November 2018

Zorg dat je woensdag 12 december op de Proosdijboerderij bent, want van 16.00 tot 21.00 uur staat er een gezellige wintermarkt klaar. 

Ederveense dag winter editie

Kerstmarkt
Foto: indebuurt

Op het Marktplein in hartje Ederveen vind je op vrijdag 14 december van 14.00 uur tot 21.00 uur een gezellige kerstmarkt. Net zo gezellig als de Eereveense dag, maar dan met winterdecoratie!

Winterfair Enjoy in Harskamp

Winterfair Enjoy
Foto: Facebook Winterfair Enjoy

Voor het vijfde jaar op rij, op zaterdag 24 november, staat er weer een mooie winterfair op het programma in Harskamp. Waar je moet zijn? Op het parkeerterrein van het museum in Harskamp. Gezellige muziek, springkussens, diverse kramen en natuurlijk eten en drinken kun je verwachten.

Meer kerst:

Kerstboom in auto

Oh denneboom, oh denneboom! Hier in Ede koop je een kerstboom

Is het alweer die tijd van het jaar? Jaaa! Tijd om de kerstboom in huis te halen en gezellig op te t...
Ijsbaan Ede

Voor in de agenda: op deze dag opent de ijsbaan voor het gemeentehuis

Het is natuurlijk nog helemaal geen tijd om de schaatsen onder te binden, maar wel leuk om alvast in...
Kerstdiner dekken

Bij deze Edese restaurants kun je met kerst uit eten

Wil jij met kerst lekker uit eten? Dan kan in Ede bij een heleboel restaurants. We hebben een aantal...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Kerst Ede

adv.