Team indebuurt Ede

De redactie van indebuurt Ede vind je aan het Willemsplein in Arnhem, bij de redactie van De Gelderlander. Natuurlijk zijn we ook heel veel in de straten van Ede te vinden, op zoek naar leuke nieuwtjes en mooie dingen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Ede

indebuurt Ede
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Ede

Hanneke van Olst

Community Manager Hanneke van Olst

Hanneke woont sinds 2011 in Ede en is hier niet meer weg te slaan. Ze kwam naar Ede voor haar studie maar voelt zich hier ondertussen als een vis in het water, in haar ieniemienie appartementje in het centrum. Als ze niet door het centrum slentert, zit ze wel op een terrasje achter een koud glas bier of op de hei – ook met een biertje. Maar haar lievelingsplekje in Ede blijft het Marktplein met de fonteinen.

E: [email protected]

Lees meer over Hanneke en haar favoriete Edese plekjes. 

Brechtje van Dam

Commercieel Redacteur Brechtje van Dam

Brechtje woont in het centrum van Arnhem, vlakbij de redactie van indebuurt. Als ze niet de straten van de stad afstruint op zoek naar een mooi verhaal is ze te vinden in een van de biercafés. Haar lievelingsplek in Ede is vlakbij de Go Asian op het Marktplein, want ze is dól op loempia’s.

E: [email protected]

Yort Vink

Gastredacteur Yort Vink

Yort is een geboren en getogen Edenaar. Na wat omzwervingen in de wereld en het succes van de Facebookpagina Edenaren be like richt hij zich nu vooral op het schrijven van stukjes over de rijke historie van Ede. Op de vraag of Ede een stad of dorp is, is het antwoord honderd procent een dorp.

Patryk Wesseling

Gastfotograaf

Patryk Wesseling is een allround fotograaf en is al langere tijd bezig met fotografie. Sinds 2018 woont hij in Ede. Sinds eind 2018 heeft Patryk zijn eigen fotografie bedrijf: Patryk Wesseling Photography. Alles bij elkaar maakt dat hij enorm geniet van het perfecte plaatje fotograferen.