Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Ede

De redactie van indebuurt Ede vind je aan het Willemsplein in Arnhem, bij de redactie van De Gelderlander. Natuurlijk zijn we ook heel veel in de straten van Ede te vinden, op zoek naar leuke nieuwtjes en mooie dingen voor jou.

Contactgegevens indebuurt Ede

indebuurt Ede
Willemsplein 46
6811 KD Arnhem
[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Ede

Hanneke van Olst

Community Manager Hanneke van Olst

Hanneke woont sinds 2011 in Ede en is hier niet meer weg te slaan. Ze kwam naar Ede voor haar studie maar voelt zich hier ondertussen als een vis in het water. Als ze niet door het centrum slentert, zit ze wel op een terrasje achter een koud glas bier of op de hei – ook met een biertje. Maar haar lievelingsplekje in Ede blijft het Marktplein met de fonteinen.

E: [email protected]

Lees meer over Hanneke en haar favoriete Edese plekjes. 

Janneke Siemes

Commercieel Redacteur

Janneke woont in het centrum van Arnhem, vlakbij de redactie van indebuurt. Als ze niet de straten afstruint op zoek naar een mooi verhaal is ze te vinden in een van de biercafés. Voor indebuurt Ede onderhoudt zij het (commerciële) contact met ondernemers.

E: [email protected]

Yort Vink

Gastredacteur Yort Vink

Yort is een geboren en getogen Edenaar. Na wat omzwervingen in de wereld en het succes van de Facebookpagina Edenaren be like richt hij zich nu vooral op het schrijven van stukjes over de rijke historie van Ede. Op de vraag of Ede een stad of dorp is, is het antwoord honderd procent een dorp.

Patryk Wesseling

Gastfotograaf en - videograaf

Patryk Wesseling is een allround fotograaf en videograaf en is al langere tijd bezig met fotografie en videografie. Sinds 2018 woont hij in Ede. Sinds eind 2018 heeft Patryk zijn eigen fotografie bedrijf: Patryk Wesseling Photography en Videography. Alles bij elkaar maakt dat hij enorm geniet om het perfecte plaatje te schieten met zijn camera.

Ben je benieuwd naar foto’s of werk van Patryk? Klik hier voor zijn Instagram.

Sterrententje

Gastredacteur

Een tipi tent in de vorm van een ster, dat is het unieke idee van sterrententje. Via onze website en Instagram willen wij je (voornamelijk ouders) inspireren en zie je hoe je een sterrententje maakt. Team Sterrententje bestaat uit Daisy (29), Jelle (28), Jordie en Soraya (beide 27). Soraya is de partner van Jordie. Jelle en Daisy zijn getrouwd en de trotse ouders van Floris, het fotomodel op de Instagramfoto’s.

Bekijk onze website voor de DIY tipi tent van dit moment: www.sterrententje.nl

Of volg ons voor meer inspiratie op Instagram: @sterrententje