Het team

Team indebuurt Ede

De redactie van indebuurt Ede zit in een pand van DPG Media. Regelmatig lopen we ‘het dorp’ in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Ede te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Ede

indebuurt Ede Willemsplein 46 6811 KD Arnhem

Navigeer naar

Team indebuurt Ede

Hanneke van Olst

Hanneke van Olst

Community Manager

Hanneke woont sinds 2011 in Ede en is hier niet meer weg te slaan. Ze kwam naar Ede voor haar studie maar voelt zich hier ondertussen als een vis in het water. Als ze niet door het centrum slentert, zit ze wel op een terrasje achter een koud glas bier of op de hei – ook met een biertje. Maar haar lievelingsplekje in Ede blijft het Marktplein met de fonteintjes en de historisch rijke Bospoort.

Florian Aalders

Florian Aalders

Commercieel Redacteur

Ik ben Florian Aalders (29), Commercieel Redacteur bij indebuurt Ede. Ik ga de komende tijd met heel veel plezier in het mooie Ede aan de slag. Ik heb erg veel zin om alle Edese ins & outs te ontdekken, nieuwe ondernemers te spreken en uiteraard mooie verhalen te verzorgen.

Rens Holdinga

Rens Holdinga

Local specialist

Rens is accountmanager. Wil jij weten wat indebuurt kan betekenen voor de bekendheid van jouw bedrijf of onderneming? Neem dan contact op met Rens!

Buurtbijdragers en freelancers

Patryk Wesseling

Patryk Wesseling

Fotograaf en videograaf

Fotograferen is een van mijn allergrootste passie. Elke tak van fotografie is weer anders en elke foto voor een mens is ook weer anders. Sinds 2019 ben ik aan het team toegevoegd van Indebuurt Ede als fotograaf en videograaf. Al met al vind ik het erg leuk om met mijn camera de perfecte foto te maken. Kortom: Ik stel mijn camera met liefde op scherp voor het beste eind resultaat.

Evie Langeveld

Freelancer

Evie kwam voor haar studie journalistiek naar Ede. Al snel ontdekte ze hoe bruisend Ede kan zijn. “Ede is dan wel niet zo groot, aan verhalen geen gebrek.” Ze geniet van de gemoedelijke sfeer en komt altijd wel bekenden tegen. Oh, en kom je haar dan tegen? Knoop gerust een gesprekje aan!

Cynthia van den Dam

Cynthia van den Dam

Freelancer

Ede is de plaats waar ik geboren en getogen ben en waar ik graag over ontdek en schrijf. Maar Ede is ook waar ik mijn kinderen grootbreng, waar ik leef, liefheb, gezellig en (heel) soms lui doe, voor en af en toe achter de bar sta, ontspan, picknick, wandelingen maak en vooral veel geniet. Ede is de plek waar de mensen die me Cynthia noemen op één hand te tellen zijn. Dus zeg maar Cyn.