Het team

Team indebuurt Ede

De redactie van indebuurt Ede zit in een pand van DPG Media. Regelematig lopen we de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Ede te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Ede

indebuurt Ede Willemsplein 46 6811 KD Arnhem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Ede

Hanneke van Olst

Hanneke van Olst

Community Manager

Ik woon sinds 2011 in Ede en ben hier niet meer weg te slaan. Ik kwam naar Ede voor mijn studie maar voel mij hier nu als een vis in het water. Als ik niet door het centrum slentert, zit ik wel op een terrasje achter een koud glas bier of op de hei – ook met een biertje. Mijn lievelingsplekje in Ede blijft het Marktplein met de fonteinen.

Janneke Siemes

Commercieel Redacteur

Janneke woont in het centrum van Arnhem, vlakbij de redactie van indebuurt. Als ze niet de straten afstruint op zoek naar een mooi verhaal is ze te vinden in een van de biercafés. Voor indebuurt Ede onderhoudt zij het (commerciële) contact met ondernemers.

Gastredacteuren

Patryk Wesseling

Patryk Wesseling

Gastfotograaf en - videograaf

Sterrententje

Gastredacteur

Evie Langeveld

Freelancer