Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwembad De Vrije Slag

Het mooiste en grootste openluchtzwembad voor jong & oud

Openingstijden

Let op! in de winter gesloten.

Speciale uren voor abonnement houders en badenkaarten: Wanneer het seizoen weer gestart is dagelijks tussen 06.30 uur en 08.30 uur.

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Staat bekend om

  • Weer of geen weer; wanneer het seizoen eenmaal begonnen is, altijd geopend!
  • Veel activiteiten waaronder: beachvolleybal, baanzwemmen, waterpolo en schoolzwemmen.
  • Drie verschillende baden: het wedstrijdbad van 50 meter met 2 duikplanken en familieglijbaan, een recreatie zwembad met glijbaan, en een peuterbadje met watergoot.

Over Zwembad De Vrije Slag

Zwembad De Vrije Slag is een openluchtzwembad. Het zwembad heeft een bad met grote glijbaan, diep bad met duikplanken en een kinderbad. Kleur lekker bruin op de grote groene ligweide. Dit buitenbad is voorzien van een grote omliggende ligweide. En speeltoestellen waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan, gelegen tegenover het peuterbadje, zodat je toezicht houdt. Er is een horeca gelegenheid aanwezig waar je een hapje en drankje kan halen. Een terrein voor beachvolleybal te vinden en er is zelfs een heerlijke warme douche aanwezig tegen een betaling van 50 cent.

Coronavirus

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe aanwijzingen rondom het coronavirus van zijn wij helaas genoodzaakt om in ieder geval tot en met 28 april gesloten te blijven. Zodra wij meer zekerheid hebben over de dag waarop ons bad weer open mag gaan voor publiek, communiceren wij dit direct via onze website en social media-kanalen. Intussen blijven wij druk bezig met de voorbereidingen, zodat we bij groen licht zo snel mogelijk open kunnen.

Over de periode van de voorverkoop gaan wij ons beraden zodra er meer duidelijkheid is. Hou hiervoor ook onze website in de gaten. We hadden het graag anders gezien maar hopen op vertrouwen en begrip.

Voor onze abonnement- en badenkaarthouders hebben we een extra positief bericht. We gaan dit seizoen niet om 07.00 uur maar om 06.30 uur open. Dit geldt alleen voor abonnementhouders en badenkaarthouders. Voor al onze overige bezoekers opent de kassa om 08.30 uur.

Meest recent over Zwembad De Vrije Slag

Dit zijn alle zwembaden – binnen en buiten – in Ede

Heerlijk: baantjes trekken of van de glijbaan vliegen. Zoek je een zwembad in Ede? Dit zijn alle zwembaden in Ede – binnen en buiten. We beginnen met de binnenbaden. 

Volg Zwembad De Vrije Slag op Instagram