Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwembad De Vrije Slag

Zwembad De Vrije Slag

Langschoterweg 7 6721 MR Bennekom
Bekijk vacatures

Openingstijden

Let op! in de winter gesloten.

Speciale uren voor abonnement houders en badenkaarten: Wanneer het seizoen weer gestart is dagelijks tussen 06.30 uur en 08.30 uur.

Over Zwembad De Vrije Slag

Zwembad De Vrije Slag is een openluchtzwembad. Het zwembad heeft een bad met grote glijbaan, diep bad met duikplanken en een kinderbad. Kleur lekker bruin op de grote groene ligweide. Dit buitenbad is voorzien van een grote omliggende ligweide. En speeltoestellen waar kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan, gelegen tegenover het peuterbadje, zodat je toezicht houdt. Er is een horeca gelegenheid aanwezig waar je een hapje en drankje kan halen. Een terrein voor beachvolleybal te vinden en er is zelfs een heerlijke warme douche aanwezig tegen een betaling van 50 cent.

Coronavirus

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en de nieuwe aanwijzingen rondom het coronavirus van zijn wij helaas genoodzaakt om in ieder geval tot en met 28 april gesloten te blijven. Zodra wij meer zekerheid hebben over de dag waarop ons bad weer open mag gaan voor publiek, communiceren wij dit direct via onze website en social media-kanalen. Intussen blijven wij druk bezig met de voorbereidingen, zodat we bij groen licht zo snel mogelijk open kunnen.

Over de periode van de voorverkoop gaan wij ons beraden zodra er meer duidelijkheid is. Hou hiervoor ook onze website in de gaten. We hadden het graag anders gezien maar hopen op vertrouwen en begrip.

Voor onze abonnement- en badenkaarthouders hebben we een extra positief bericht. We gaan dit seizoen niet om 07.00 uur maar om 06.30 uur open. Dit geldt alleen voor abonnementhouders en badenkaarthouders. Voor al onze overige bezoekers opent de kassa om 08.30 uur.

Meest recent over Zwembad De Vrije Slag

mysterie sponsoring

Mysterie opgelost: dit is waarom er allemaal borden langs Zwembad De Vrije Slag staan

Heb jij jezelf tijdens een verfrissende duik ook weleens afgevraagd waarom die borden langs de waterkant staan? Betalen mensen daarvoor? Hoeveel én waarom dan? Indebuurt ging langs bij Zwembad De…

Volg Zwembad De Vrije Slag op Instagram