Ede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

SmaakPark

Waar spelen met eten mag!

SmaakPark

Nieuwe Kazernelaan 2d15 6711 JC Ede
Help het SmaakPark!

Staat bekend om

  • De leukste plek in Ede en omgeving om te gaan eten; met 8 verschillende keukens
  • Een plek met ongedwongen sfeer, waar je kan leren over voeding en het effect ervan
  • Een festivalterrein- stadstuin, speeltuin én foodlab in één

Over SmaakPark

Een bezoek aan het SmaakPark is een culinaire ontdekkingstocht langs duurzame en gezonde voeding. Het glooiende park vol groenten, kleinvee, fruit en food-experimenten loopt tot in de foodhal. Je kunt er straks: koken, leren, slapen, ontspannen, spelen en plukken. Maar ook gewoon een hapje komen eten. Wij – Christian en Petra – willen deze unieke foodbeleving met jouw hulp voor elkaar krijgen!

Wat is SmaakPark?
Voor jong en oud, voor particulier en bedrijf: voor iedereen zal er wel iets culinairs te beleven zijn. Kweeperen, desembrood, wijngaardslakken, pastinaak, scharrelvarkens, sprinkhanen, houtgerijpte zuurkool, bier, diervriendelijke hamburgers en ambachtelijke kazen: zomaar een greep van producten waarvan de bezoekers in het park kunnen zien en proeven hoe het groeit, bloeit of gemaakt wordt.

Met het Smaakpark willen we mensen bewust maken van hoe ze zelf eenvoudig kunnen helpen de voedseleconomie te verduurzamen. Enerzijds door het gebruik van lokale producten te stimuleren en anderzijds door mensen te leren dat zelf voedsel verbouwen en voedsel verwerken erg leuk, lekker en eenvoudig is. We sluiten daarmee aan bij de groeiende behoefte van mensen om bewuster te eten en te drinken.

In de foodhal komt er naast onze eigen kookstudio, demokeuken en bar, ook ruimte voor andere Horeca ondernemers om hun producten te verkopen. Deze ruimte zal een foodtruckfestival sfeer krijgen en kan een wisselende bezetting hebben. De Horeca ondernemers die we hier voor zoeken, moeten uiteraard de duurzame visie van het SmaakPark onderstrepen.

Meest recent over SmaakPark

Applaus! Deze Edese ondernemers gaan creatief om met de coronamaatregelen

Veel Edese horecaondernemers gaan thuisbezorgen en sportscholen en -instructeurs gaan over op online lessen. Toch zijn er ook veel Edese ondernemers die ook creatieve oplossingen hebben om met de coronamaatregelen…

Volg SmaakPark op Instagram

Naar Instagram